Pozivamo sve zainteresirane djevojčice i dječake u dobi od 5 do 19 godina da nam se u periodu pridruže na besplatnim treninzima Dinamove Škole futsala u dvorani SD Boćarski dom u ulici Prisavlje 2.

Besplatni treninzi održavat će se svakog utorka od 16 do 17 sati i svakog petka od 16:30 do 17:30.

**Besplatni treninzi trebali su se održavati od 15. listopada do 15. studenog. No, kako je prva momčad Futsal Dinama završila u samoizolaciji zbog pozitivnog testa jednog igrača na korona virus, treninzi su 26. studenog obustavljeni te će se nastaviti čim momčad izađe iz samoizolacije. Više informacija o treninzima i Školi možete dobiti na broj telefona 095/1981716 (Nikola Grgić).

Treniraj besplatno u Dinamovoj školi!

S obzirom na to da je Futsal Dinamo sportski klub kojem su temeljne odrednice promicanje sporta, aktivnog i zdravog načina života, posebno među mladima, ovom akcijom želimo omogućiti svim zainteresiranim dječacima i djevojčicama da se u periodu od mjesec dana besplatno okušaju u našem predivnom sportu.

Futsal je brz, zabavan i dinamičan sport. Uz to dokazano pospješuje nogometne vještine. Futsal je sport kojeg su kao klinci s velikim zadovoljstvom igrali svi igrači koji spadaju u kategoriju najvećih svih vremena.

> 5 načina kako postati bolji nogometaš

Treniraj besplatno u Dinamovoj Školi futsala svakog utorka i petka! Ovo je prilika da se svi zainteresirani klinci pridruže zdravom i aktivnom načinu života, ali i da se uvjere da je futsal najbolji sport na svijetu.

Vidimo se u Boćarskom!