Nakon 0:0 protiv Novog Vremena, Futsal Dinamo je drugi put u povijesti odigrao bez pogodaka. Iako smo u susret ušli kao favoriti, Osječani su odigrali jako dobru utakmicu te se na kraju iz Zagreba (Sutinskih vrela) vraćaju sa zasluženim bodom.

Pred Dinamom su dva gostovanja u Dalmaciji. U utorak (17.11.) gostujemo kod Olmissuma u četvrtfinalu kupa, a u subotu 21.11. kod Vrgorca u 6. kolu prvenstva.

poznat protivnik u četvrtfinalu

Slijede dva gostovanja u Dalmaciji

U ranoj fazi utakmice obje momčadi imale su njabolje šanse. Kod Futsal Dinama Hrvoje Penava pogodio je stativu, a nekoliko minuta kasnije i gosti su pogodili okvir Hercegovog gola. Do kraja poluvremena igralo se vrlo čvrsto, Daniel Matković i Mihovil Prgomet dva put su išli sami na golmana gostiju no nisu bili precizni. Svoje poluprilike imali su i Osječani, no Herceg je ponovno bio odličan i skinuo je sve prijetnje gostiju.

U nastavak utakmice Osijek ulazi bolje, s nekoliko dobrih poluprilika. No, nakon uvodnih šansi, do kraja poluvremena na terenu je bila maltene samo jedna momčad, iako su i gosti, pred kraj dvoboja, još jednom pogodili okvir Dinamovog gola. Dinamo je stiskao, pokušavao, najviše preko Matkovića, Prgometa i Novaka, ali nije išlo. Zadnju minutu, Plavi su igrali s igračem više jer je Matijas Mijić dobio crveni karton, no gol zabili nismo. Utakmica je završila s “najnepopularnijim” rezultatom od 0:0.

Na kraju možemo reći da smo ispustili dva boda, no, očajavanja nema. Pred nama je važna utakmica u četvrtfinalu kupa, a onda i teško gostovanje u Vrgorcu.

Dinamo – to smo mi!