Od Dinamovog osnutka 2012. godine, naš se klub u svakoj sezoni borio za vrh prvenstvenih ljestvica. Iako nikada nismo napravili najveći iskorak, uvijek smo bili momčad koja se nalazila pri vrhu svojih prvenstava. Dinamo nas je naučio na pobjede i na najviše ambicije.

Te najviše ambicije ostale su i sada, ali smo u ovom trenutku prikovani na dno prvenstvene ljestvice. Mjesto na kojem još nismo bili i s kojim se još nismo susreli. Porazi i padovi sastavni su dio sporta, kroz rezultatske krize prolazi svaki klub, pa tako i mi. Na nama je da treniramo nikad napornije, da se posložimo u ‘glavi’ i da se izvučemo iz ove rezultatske krize.

U petak (18.15) u Domu sportova II dočekujemo drugoligaša Novu Gradišku u osmini finala kupa. Pobjeda nam donosi plasman na završnicu natjecanja, Final Eight turnir koji će se igrati iduće godine.

Nakon ponajbolje momčadi 2.HMNL Istok, u prvenstvu ćemo dočekati Osijek u sklopu tradicionalne manifestacije Plavi Sveti Nikola (subota, 3. prosinac), a u pretposljednjem jesenskom kolu (9. prosinac) dočekujemo šibensku Crnicu.

U idućih 20 dana pred Dinamom su tri domaće utakmice koje nam mogu donijeti završnicu Kupa i bijeg iz zone ispadanja.

U tim utakmicama sve je na nama. Ovo su utakmice u kojima se pokazuje karakter, mentalna snaga, ali i igračka kvaliteta.

Nema predaje!

P.S. U idućem tjednu započinjemo s Blue Friday popustom s plavim štihom na našem Web Shopu. Dinamove artikle po promotivnim cijenama moći ćete nabaviti i na iduće dvije utakmice Kluba, protiv Nove Gradiške i Osijeka.

Tri domaće utakmice u nizu:

25.11. Futsal Dinamo – Nova Gradiška, 18.15 (osmina finala Kupa)
03.12. Futsal Dinamo – Osijek, 20.00 (7. kolo 1.HMNL)
o9.12. Futsal Dinamo – Crnica (8.kolo 1.HMNL)

Dinamo – to si ti!