Ovih dana prostor ćemo posvetiti i našim sponzorima, podsjetiti se na razloge podrške članskom klubu te što im znači suradnja s Futsal Dinamom. Popis ponosnih sponzora Futsal Dinama možete pronaći OVDJE, a tekstove u kojima ih predstavljamo kroz zanimljive priče, OVJDE.

Član je Futsal Dinama od prvog dana funkcioniranja kluba prema članskom modelu, a sponzor kluba je od prvog dana postojanja svoje IT tvrtke Fortis Labor, našeg današnjeg gosta u rubrici predstavljamo klupske sponzore….

> Lorenzo Gašparić: Postao sam povjerenik jer želim sudjelovati i pomoći Dinamu

I, ovo što gledate, ova web stranica na kojoj čitate ovaj tekst, je njegove tvrtke djelo.

Lorenzo Gašparić kojeg ste ranije upoznali kao povjerenika Futsal Dinama, vlasnik je i direktor tvrtke Fortis Labor koja je, u suradnji s Tomislavom Kovačevićem i tvrtkom Pixit Solutions, izradila novu web stranicu Futsal Dinama koju redovno posjećujete.

„Meni je ideja Futsal Dinama kao otvorenog kluba od prvog dana bila ono što me je kao Dinamovca osvojilo. Transparentni klub svih članova je nešto što sportu u Zagrebu i Hrvatskoj treba. Bilo nam je zadovoljstvo postati prvo tehnički, a onda i brončani sponzor Futsal Dinama i omogućiti klubu kvalitetnu web stranicu“, priča nam Lorenzo.

Gašparić nam je rekao kako mu se ovo sponzorstvo i te kako isplatilo te savjetuje i druge tvrtke da se priključe Dinamovoj obitelji ponosnih sponzora.

Fortis Labor znači „Jaki radi“, a mi smo jakim radom privukli nove klijente kojima se svidio naš portfolio. Neki su nas prepoznali vidjevši ne samo ovu, nego i stranicu Trofej Dinamo, a neki čak i preko televizijskog prijenosa Dinamovih utakmica kad su vidjeli našu reklamu u dvorani“, kaže Lorenzo.

Osim web stranice, Lorenzo je Futsal Dinamu omogućio i jedinstvenu aplikaciju kojom je digitaliziran omladinski pogon našeg kluba. Naime, sve članarine se roditeljima izdaju i mailom šalju preko aplikacije “SOM sport”.

Mi smo otvoreni kao tvrtka za sve inovacije, pogotovo u sportu i kroz suradnju s Futsal Dinamom smo istestirali svoju ideju i dobili sve povratne informacije. Svaka tvrtka koja želi doći do široke publike s mladom i otvorenom ekipom je zapravo stvorena za suradnju s Futsal Dinamom“, kazao je na kraju Lorenzo.