Dinamo – Hammarby u izravnom prijenosu

Sedma Šalata, koja se igra u subotu (5. rujna) s početkom u 18:30 sati (program počinje u 18) između Futsal Dinama i Hammarby Futsala, održat će se, na žalost, bez prisustva gledatelja. No, utakmicu protiv prvaka Švedske moći ćete pratiti u izravnom prijenosu na našem YouTube kanalu. Sam prijenos omogućio je naš ponosni sponzor Welcome Production!

> Kakve face! Snimaju za Netflix i Futsal Dinamo!

Na sedmoj Šalati gostuje najbolja momčad Švedske i klub koji je od kraja prošle godine u vlasništvu Zlatana Ibrahimovića.

> Klub Zlatana Ibrahimovića i prvak Švedske na tradicionalnoj Šalati

Dostupne virtualne ulaznice

Kao što znate, Šalata je svake godine središnji događaj našeg kluba na kojem prisustvuje nekoliko tisuća navijača. Također, osim što navijači svake godine kupuju ulaznice za taj navijačko-malonogometni spektakl, mnogi od njih se na samoj Šalati i učlane u klub. Samim time, Šalata svake godine uprihođuje značajan dio godišnjih prihoda Kluba.

S obzirom na to da se ovogodišnja Šalata igra bez gledatelja, ista neće pridonijeti povećanju budžeta našega kluba u mjeri kakvu smo se naviknuli.

Stoga smo na inicijativu naše navijačke grupe Bad Blue Boys u prodaju i ovaj put pustili virtualne ulaznice za ovaj tradicionalni dvoboj.

FUTSAL NA ŠALATI | SUBOTA, 05.09., 18h
Zbog odluka stožera civilne zaštite i HNS-a, ovogodišnja Šalata igra se bez publike. Orotivnik je švedski Hammarby (subota, 05.09., 18h).
Kad već tad ne možemo biti tamo, klub je u prodaju i ovaj put pustio virtualne ulaznice. Na nama je da i ovaj put podržimo rad našeg futsal kluba kupnjom istih.

Svaki navijač koji kupi virtualnu ulaznicu za Šalatu 2020 i želi zadržati uspomenu na nju, može nam se javiti u inbox naše Facebook stranice. Mi ćemo mu poslati virtualnu ulaznicu.

Hvala VAM!

Osim kupnjom virtualnih ulaznica, rad našeg Kluba možete podržati na nekoliko načina. Učlanjivanjem u Klub (u BBB Fan Shopu, putem povjerenika ili ispunjavanjem jednostavnog online obrasca) te uključivanjem u akciju Plavi prijatelj.
Iako će 7. Šalata biti najčudnija i (u negativnom smislu) najposebnija do sada, i dalje ćemo osjećati podršku VAS, zbog kojih se ta tradicionalna manifestacija odigrava, kako bismo Vam predstavili novu momčad, zabavili se i zajedno ušli u novu sezonu.
Stoga, u subotu, 5. rujna, smjestite se pred televizore i monitore, upalite Dinamov YouTube kanal, otvorite hladnu Žuju , nazdravite za Dinamo i povratak na “staro”.
Vidimo se uskoro jer…
Dinamo – to si ti!
P.S. Dan prije Šalate (4. rujna) i utakmice Dinamo – Hammarby u izravnom prijenosu, u SC Fair Playu održat će se 15. Dinamov pub kviz.