Humanitarna aukcija dresova Dinamo za 53nju završila je sinoć u 20 sati, prestankom licitiranja za dresove Košarkaškog kluba Dinamo koji su prodani za 700 kuna (plavi, Hrvoje Garafolić) i 500 kuna (bijeli, Filip Torić).

I KK Dinamo priključio se akciji Dinamo za 53nju

U sada već dvotjednoj humanitarnoj aukciji na licitaciju je pušteno 17 dresova Futsal Dinama, polo majica pomoćnog trenera Nikole Grgića, trenerska trenirka prvog trenera Alena Jukića i dva dresa košarkaškog Dinama. Tih 21 artikala prodano je za ukupno 28.756 kuna! Prihod je uplaćivan na jedinstveni račun Goričani Humanitarke otvoren samo za ovu namjenu, a sav prikupljeni iznos na aukciji donirat će se za kupnju građevinskog materijala i obnovu kuća u Petrinji u suradnji s Bad Blue Boysima

Pojedinačne uplate i dalje možete uplatiti na HR9524840081502022881 (za uplate iz inozemstva SWIFT: RZBHHR2X), a koliko je ukupno novaca sakupljeno (zajedno s pojedinačnim uplatama) objavit će Goričani Humanitarka na svojoj Facebook stranici.

Dinamo za 53nju

Uplatnica Dinamo za Petrinju

Ovim putem zahvaljujemo se svima koji su licitirali za neke od dresova Dinamovaca, neovisno o tome jeste li na kraju dobili jedinstveni artikl ili ne. Također, zahvaljujemo se svima koji su izvršili pojedinačne donacije na ranije navedeni račun.

Ono što možemo poručiti stanovnicima Banovine jest da ćemo i dalje biti uz njih te da ćemo i u narednim mjesecima i godinama na razne načine pomagati obnovi toga kraja.

Pred nama je sada prvenstvena utakmica protiv AFC Universitasa koju na Valentinovo 2014. igramo u nedjelju u Domu sportova II, uz izravni prijenos na našem YouTube kanalu od 15. sati.