Prvi ljetni kamp Dinamove Škole futsala prošao je izvanredno. Detaljan izvještaj o tome kako su se naši polaznici Škole proveli na otoku Murteru, kako su trenirali i zabavljali se možete pročitati u posebnom izvještaju s ljetnog kampa.

>> Prvi ljetni kamp Dinamove Škole futsala na Murteru

futsal dinamo ljetni kamp

Futsal turnir za kraj ljetnog kampa

Danas vam donosimo konačne rezultate i najbolje pojedince sa zaključnog turnira koji se održao posljednji dan kampa.

Kao što smo ranije izvijestili, turnir se igrao u tri starosne kategorije: U15, U13 i U11. Uz Futsal Dinamo, čiji su igrači nastupili u sve tri kategorije, na turniru su također sudjelovale i momčadi HMNK Vrgorac, AFC Universitas, MNK Murter, MNK Jezera i MNK Primošten, a ukupno je svoje futsal umijeće pokazalo više od 100 mladih igrača.

Zlatni Dinamovci

U najmlađoj kategoriji na turniru, za igrače rođene 2010./2011., igrači Futsal Dinama osvojili su prvo mjesto i zaslužili zlatnu medalju oko vrata.

Drugo mjesto pripalo je domaćim igračima MNK Murter, a igrači MNK Primošten zauzeli su treće mjesto na turniru.

Iz redova MNK Murter dolazi nam i najbolji golman turnira u svojoj kategoriji, mladi Mihovil Turčinov, dok je najbolji igrač turnira bio mladi Dinamovac Noa Juriša koji je nastavio s fantastičnim izadnjima koje je pokazao još i na Futsalito ligi ranije ove sezone.

Dinamova U13 generacija, odnosno igrači rođeni 2008./2009., također su osvojili zlatnu medalju u svojoj konkurenciji. U skupini od pet momčadi, naši dečki bili su najbolji te su turnir završili bez poraza, uz tri pobjede i jedan remi!

MNK Primošten zauzeo je drugo mjesto s devet bodova, MNK Murter treće mjesto sa šest bodova, dok su HMNK Vrgorac i MNK Jezera zauzeli posljednje dvije pozicije.

Najbolji golman u U13 konkurenciji je golman MNK Primošten Filip Pavasović, a najboljim igračem turnira proglašen je Dinamovac Josip Purgar.

Brončani, a Plavi

U najstarijoj konkurenciji na završnom turniru ljetnog kampa na Murteru, Dinamova U15 generacija, odnosno igrači rođeni 2006./2007., zauzela je treće mjesto na turniru.

Najbolju igru kroz ovaj turnir prikazali su mladi Vrgorčani koji su kući ponijeli zlatnu medalju. Odmah iza njih smjestili su se igrači AFC Universitasa sa srebrom.

Vrgorčani su pokupili i sve individualne nagrade u ovoj kategoriji. Mateo Radić proglašen je najboljim golmanom, a Šimun Barišić najboljim igračem.

Ovim putem još jednom se želimo zahvaliti svim ekipama i igračima koji su sudjelovali na turniru te čestitati pobjednicima i njihovim trenerima na odličnoj igri.

Upiši Dinamovu Školu futsala

Ovaj turnir i kamp je završio, no nas očekuje još jako puno turnira, treninga i drugih aktivnosti koje Dinamovu Školu futsala čine najboljom u gradu.

Upisi u sve dobne kategorije Škole futsala su u tijeku, a sve informacije možete pronaći na našim internet stranicama, Facebook stranici ili direktno kod voditelja Škole futsala Nikole Grgića na broj: 095 198 1716

Vidimo se na parketu jer…

Dinamo – to si ti!