Nakon što su nam se slegli svi dojmovi, vrijeme je da vam podnesemo izvještaj s prvog ljetnog kampa Dinamove Škole futsala koji se održao na otoku Murteru od 28.06 do 04.07.

Dragi čitatelji, dozvolite da odmah na početku istaknemo kako nam je bila privilegija i zadovoljstvo provesti tjedan dana sa svim polaznicima Škole futsala koji su se odazvali na ljetni kamp. Riječ je o skupini izrazito talentiranih mladih osoba čije futsal umijeće i ljudske osobine jedva čekamo vidjeti u plavom dresu pred punim tribinama. A ako nastave marljivo raditi kao i do sada, uvjereni smo da će taj dan stići prije nego kasnije!

futsal dinamo ljetni kamp

>> Preokreti, dva crvena kartona, karakter i poraz u finalu na šesterce!

Ljetni kamp Škole futsala

Mlade snage našeg kluba okupile su se u rano jutro u ponedjeljak ispred Doma sportova te je 36 polaznika Škole futsala krenulo na put prema Dalmaciji, odnosno otoku Murteru.

Na ljetnom kampu sudjelovali su polaznici kategorija U15, U13 te U11.

Pod budnim okom trenera Nikole Grgića, Alena Jukića, Dominika Tadića, Tene Vrh i klupske fizioterapeutkinje Tine Krmpotić, polaznici Škole futsala svaki dan kampa su radili vježbe i treninge kojima su brusili svoje znanje, kondiciju i futsal tehniku. Ukratko, sve one kvalitete koje su im potrebne da jednog dana steknu preduvjete za nastup za prvu momčad Futsal Dinama u elitnom rangu hrvatskog futsala.

futsal dinamo ljetni kamp

Posebnu motivaciju među polaznicima Škole izazvali su svojim dolaskom Kristijan Grbeša i Jakov Mudronja, naši prvotimci koji su se najmlađim Dinamovcima pridružili u treningu i izvođenju vježbi. Velika je to motivacija za polaznike Škole jer su se uvjerili kako se upornim i predanim radom mogu ostvariti snovi te zaigrati u prvoj momčadi svog najdražeg kluba.

futsal dinamo ljetni kamp

Mnogi su iskoristili taj trenutak za fotkanje sa svojim idolima, a mi se nadamo kako će se svi ponovno pozdraviti prvom prilikom u dvorani pred tekmu, kad krene nova sezona.

Osim vježbanja i treniranja futsala u dvorani, polaznici ljetnog kampa su okusili i čari treniranja na svježem morskom zraku, bilo da se radilo o vježbama razgibavanja ili trčanja. U jutarnjim satima naravno, prije jakog sunca.

>> Kiko Dragaš Selaković: S ovom ekipom proveo sam fantastičnu godinu. Drago mi je da sam bio njen član!

A ljetni kamp ne bi bio ljetni kamp da dobar dio vremena nije bio oslobođen za kupanje na plaži, vrhunsku klopu, dobru zabavu te naravno i druge izvannastavne aktivnosti od kojih posebno izdvajamo izlet u podmornici te kviz o povijesti našeg kluba. Najmlađi članovi su pokazali zavidno znanje te želju da sve ono što o Klubu ne znaju – nauče!

futsal dinamo ljetni kamp

Izvrstan turnir za kraj ljetnog kampa

Sama završnica ljetnog kampa obilježena je izvrsnim turnirom u 3 kategorije: U15, U13 i U11. Bila je to idealna prilika da naši polaznici u praksi primijene sve ono što su u proteklih sedam dana marljivog treniranja i rada naučili.

Na turniru je nastupilo 6  klubova, a sveukupno je nastupilo preko 100 mladih igrača futsala.

Uz Futsal Dinamo, kao domaćina turnira, nastupili su još i HMNK Vrgorac, AFC Universitas, MNK Murter, MNK Jezera MNK Primošten

O tijeku turnira na ljetnom kampu, kao i o svim pobjednicima u svim kategorijama obavijestit ćemo vas u zasebnom izvještaju u narednim danima.

Ovim putem želimo se i posebno zahvaliti svakom od klubova koji su prisustvovali na završnom turniru ljetnog kampa na Murteru. Uživali smo u fantastičnim utakmicama te se iskreno nadamo kako ćemo sljedeće godine imati još više prijavljenih ekipa i polaznika na ljetnom kampu.

futsal dinamo ljetni kamp

Posebnu zahvalu želimo uputiti MNK Murter, našim domaćinima u ovoj prigodi, na bezrezervnoj podršci i pomoći u organizaciji.

Jer nakon uspješno odrađenog ljetnog kampa možemo reći samo jedno – jedva čekamo opet!

Pratite stranice Škole futsala, kao i Futsal Dinama, za više informacija o nadolazećim aktivnostima najmlađih Dinamovaca!

Dinamo – to si ti!

>> Prometno na Dinamovim vratima: Mladi dvojac zamijenio iskusnu trojku