Nakon dvije sezone u Virtual Pro Gaming Late Night ligi te jednoj u VPG Weekend ligi, eSport Dinamo večeras kreće s natjecanjem u četvrtom rangu VPG Europe lige. Radi se o najmasovnijoj ligaškoj strukturi u FIFA Pro Club modu od čak 11 rangova. eFutsal Dinamo nalazi se u četvrtom (L1 North) s ciljem da izbori plasman u Championship North ligu (treći, prvi “PRO” rang).

Teško je prognozirati konačni ishod jer se u Pro Club ligama svake sezone promijeni dosta momčadi. Svakako vjerujem da imamo kvalitetu za gornji dio tablice koji sa sobom nosi borbu za viši rang. U našoj ligi nalazi se još nekoliko klubova s ovih prostora. Od hrvatskih dubrovačka ekipa eSport Raguza te Burazzers iz Bosne i Hercegovine”, rekao nam je kapetan e-momčadi Jure Matanović.

>> Dubrovnik eSport: Ove sezone fokus nam je eLiga prvaka, a surađivali smo i s Dejanom Lovrenom

Od službenih esport ekipa nogometnih klubova, u ligi je esport momčad engleskog drugoligaša Wigana, zatim Poli iz Temišvara te austrijski GAK.

Prvu utakmicu u VPG Europe L1 North ligi eDinamo će odigrati večeras protiv Black Blue Outlawom, dok sutra igramo protiv Wigan eSportsa. U četvrtak (8. travanj) odigrat ćemo dvije utakmice.

eSport Dinamo vs BBO

eSport Dinamo vs Black Blue Outlaw – 1. kolo

Sve informacije o eSport momčadi Futsal Dinama možete pratiti na službenoj Facebook stranici sekcije, a eSport Dinamo, koji igra Pro Club mod, ima i svoju zasebnu Facebook stranicu.

eDinamo – to si ti!