Nakon dva tjedna kontinuiranog glasanja dobili smo vlasnika najboljeg gola sezone 2020/21. Davor Kanjuh ušao je u finale sa svoja dva sjajna pogotka, a u srijedu u 12 sati saznat ćemo koji je od dva Dadina projektila zaradio drugu titulu za najgol sezone Futsal Dinama.

> Biramo Dinamov najgol sezone 2020/21

Kanjuh protiv Kanjuha

Prvi finalist je njegov volej za 1:0 vodstvo Dinama protiv Alumnusa u posljednjem kolu jesenskog dijela sezone, koju smo zaključili prvenstveno-humanitarnom utakmicom u Domu Dražena Petrovića. Kanjuh je pokrenuo akciju, dodao Danielu Matkoviću i sjurio se po desnoj strani na kojoj je na volej dočekao centaršut Mihovila Prgometa. Epilog je poznat, lopta u mreži Marija Modrušana i Dadine ruke koje pokazuju u nebo.

U osmini finala ovaj Dadin gol nadvisio je sličan volej Kristiana Čekola protiv Universitasa, zatim u četvrtfinalu još jedan volej, ovaj puta od samoga sebe, protiv Crnice na Baldekinu za 3:3. U dvoboju za finale nadvisio je Prgometov gol Universitasu nakon sjajne asistencije Marija Hercega.

Dadinom golu protiv Alumnusa sučelit će se Dadin gol protiv Olmissuma u četvrtfinalu Kupa. Iako je Dinamo tu utakmicu izgubio, Purgeri su stigli do vodstva spektakularnim pogotkom Kanjuha praktički s centra igrališta. Asistent je i ovaj puta bio Prgomet, odlično se zagradio, dodao Kanjuhu, Badrov je napravio blok, a Kanjuh neobranjivo pogodio u kut. Ponajbolji hrvatski golman Žarko Luketin nije niti vidio loptu koja je odsjela u njegovoj mreži

Drugi finalist u osmini finala je nadvisio projektil Mihovila Prgometa Universitasu, a u četvrtfinalu dribling majstoriju Nikole Badrova, a onda mu se Badrov s još jednim sjajnim driblingom, ovaj put protiv Universitasa, sučelio u polufinalu.

Glasati možete od utorka u podne do srijede u podne na Dinamovim Instagram i Facebook storyjima (ako nas još niste zapratili sada je kranje vrijeme).

Vlasnika najboljeg gola sezone znamo, sada još tražimo i taj najbolji gol, a nakon izbora pitat ćemo i Dadu Kanjuha za koji je on glasovao…