Sezona je završena još krajem svibnja, izabrana je Poliklinika Milojević igrač sezone, odrađena su i dva turnira Trofeja Dinamo, dobili smo novog predsjednika i trenera, održana je večera za Plave prijatelje, a saznali smo i raspored utakmica za sezonu 2021/22 koja počinje prvog ili drugog dana listopada 2021.

> Skupština MNK Futsal Dinamo izabrala novo predsjedništvo
> Matija Đulvat je novi trener Futsal Dinama
> Poznat raspored za sezonu 2020/21

Do početka sezone, kao i do kraja prijelaznog roka ostalo je još nešto manje od dva i pol mjeseca. Igrači i treneri odlaze na zasluženi godišnji odmor, a pred nama je ostao još jedan zahtjevan, ali zabavan zadatak – izabrati najgol sezone 2020/21!

Na kraju prošle sezone prvi put smo održali ovaj natječaj. Prvu ‘titulu’ najgola sezone ponio je mladi Mateo Mužar koji je sjajno poentirao u utakmici protiv Splita u Ciboni.

> Izabran Futsal Dinamov gol sezone 2019/20

Slično kao i u izboru za Poliklinka Milojević igrača utakmice/sezone, stručna služba izabrala je je kandidate, a konačni izbor pao je na vas, naše navijače i simpatizere.

Izabrali smo 16 – prema nama – najljepših golova prošle sezone, a vi ćete za njih glasati na Instagram i Facebook storyjima svakog dana od podne do idućeg dana u podne (ako nas još niste popratili na obje platforme, sada je krajnje vrijeme da to učinite).

Procedura je sljedeća:

Svakog jutra, u 8:00 na Facebooku, Instagramu i na YouTubeu objavit ćemo video s dva gola koja se međusobno ‘sučeljeljavaju’. Isti dan u podne, na Facebook i Instagram storyju objavljujemo video s anketom koja traje 24 sata. Gol koji će imati više glasova, prolazi u idući krug.

Parovi osmina finala Dinamov najgol sezone:

  1. Prga, daj mi na volej: Kanjuh (Alumnus) vs Čekol (AFCU)
  2. Bombe protiv Crnice: Kanjuh (Crnica) vs Badrov (Crnica)
  3. Prekidi: Mudronja (Uspinjača Gimka) vs Prgomet (AFCU)
  4. Duga iza leđa obrane: Penava (Olmissum) vs Prgomet (AFCU)
  5. Grbeša protiv Gimke: Grbeša (Gimka) vs Grbeša (Gimka)
  6. Badrov i inspiracija: Badrov (Crnica) vs Badrov (AFCU)
  7. Navođeni projektili: Kanjuh (Olmissum) vs Prgomet (AFCU)
  8. Dva na dva i gol: Kanjuh (Square) vs Badrov (Gimka)