Nakon svih godina i najava utakmica došao je dan kada možemo napisati: Dinamo igra finale! Negdje 24 sata prije polufinalnog dvoboja protiv Novog Vremena rasprodane su sve karte za nama najdražu, ali za ovu priliku ipak premalu, ali i nedostupnu Dvojku.

Stoga se za finale Prvenstva Hrvatske u futsalu vraćamo na mjesto sreće, u Košarkaški centar Dražen Petrović u kojem će se odigrati treća (petak, 26. svibnja u 20:15)  i četvrta utakmica finala 1.HMNL  (ponedjeljak, 29. svibnja). Protivnik nam je MNK Olmissum iz Omiša.

Uz Draženov dom vežu nas najljepša sjećanja. U toj kultnoj dvorani postavili smo rekord po broju gledatelja na jednoj ligaškoj utakmici u Hrvatskoj, 1. prosinca 2014. u 5:0 pobjedi protiv Patriota. Kao tadašnji drugoligaš tjedan dana kasnije u Petroviću smo svladali aktualnog prvaka Alumnus s 4:3 u finalu Regionalnog kupa i osvojili povijesni trofej.

Kasnije smo još odigrali tri natjecateljske i jednu revijalnu utakmicu. Jedini natjecateljski poraz upisali smo u prvom kolu Kupa te 2015. od Nacionala, a u iduća dva navrata, u sklopu manifestacije Plavi Sveti Nikola svladali smo Split 5:4 i Alumnus 3:1.

Sada se vraćamo na mjesto sreće s ciljem da KC Dražen Petrović bude mjesto u kojem ćemo sa svojim navijačima osvojiti prvi naslov prvaka države.

Ulaznice za treću utakmicu finala (petak, 26. svibnja, 20:15) su raspordane, a ulaznice za četvrtu utakmicu (ponedjeljak, 29. svibnja, 20:15) u pretprodaji možete kupiti online na Core Eventu, a od subote (28. svibnja) u prodaju će biti puštene i u Bad Blue Boys Fan Shopu. 

>>> Kupi ulaznice za Finale

Cijena ulaznice za finale iznosi sedam eura, a ulaz za mlađe od 12 godina i dalje je besplatan.

S obzirom na to da su karte za polufinale protiv Novog Vremena, ali i treću utakmicu finala protiv Olmissuma planule, apeliramo na sve navijače da što ranije nabave ulaznicu za četvrtu utakmicu finala i spokojni dočekaju tekmu u kojoj možemo osvojiti prvu kantu!

Dinamo – to si ti!