Futsal Dinamo u subotu navečer svladao je Alumnus u trening utakmici sa 4:3. Utakmica se igrala u dvorani Martinovka, dva puta po 30 minuta ‘prljave’ igre.

Alumnus je prvi došao do vodstva na krilima naša dva bivša igrača. Matija Tolić je asistirao, a Josip Grubeša iz blizine matirao Antu Piplicu u trećoj minuti. Dinamo je potom preuzeo kontrolu nad utakmicom te Jakov Mudronja pogađa za 1:1 u 4. Plavi su do preokreta stigli u zadnjoj minuti prvog dijela. Mudronja je ponovno bio strijelac, ovaj put na asistenciju Matea Mužara.

Dinamo u nastavak ulazi dobro, a u 40. pogađa za 3:1. Mudronja se nakon dva pogotka upisao i u asistente, a zabio je Filip Novak. U posljednjih 10 minuta Matija Đulvat isprobavao je igru s golmanom-igračem. To je Alumnus, točnije njihov mladi golman Ante Klarić iskoristio i zabio u praznu mrežu u 55. i 58. minuti utakmice. I kada se činilo da će Dinamo nakon Saudijske Arabije i Šibenika 1983 i treću pripremnu utakmicu završiti neriješeno ukazao se Kristijan Grbeša koji bombom u rašlje Dinamu donosi pobjedu.

Plavi se okreću Superkupu koji se 23. i 24. igra u Vrgorcu (Futsal Dinamo, Vrgorac, Novo Vrijeme i Crnica), a onda i početku nove sezone koja počinje 2. listopada domaćom utakmicom protiv AFC Universitasa.

>> Raspored sezone 2021/22