Futsal Dinamo je u ponedjeljak 29.8. započeo s pripremama za novu sezonu 2022/2023. Prvi trening, igrači Matije Đulvata odradili su u SD Megaton. Treneru su se na trening odazvali svi igrači u rosteru osim Tonija Vučkovića koji će sigurno pauzirati prvi dio sezone zbog ozljede.

Poslije treninga, održana je i prva zajednička večera igrača i uprave ove sezone u prostorijama naših čestih domaćina Pivane 1892 Zagrebačke pivovare. Tom prilikom igračima je prikazan i kratki filmić o povijesti kluba i odgovornosti koje nosi igranje za klub imena Dinamo.

Igračima su se kratko obratili i predsjednik kluba dr. Nikola Milojević i trener Matija Đulvat.

Gradimo Klub u jednom zdravom kontekstu koji će trajati i trajati. Imamo novu i potentnu ekipu što ste nam dokazali i na Čuljinom memorijalu. Ovo je ekipa koja može ostvariti velike stvari uz zdrav život i puno napora. Imamo mlade igrače koji su jači nego ikad prije. Vjerujem da ovo može biti sezona za pamćenje ako zajedno zapnemo i radimo“, naglasio je Nikola Milojević.

Matija Đulvat je rekao: “Klub smo počeli raditi od temelja, a počeo je rasti kad su se navijači uključili u njegov rad. Od vas će se tražiti jako puno. Sve što radite u ovom klubu nosi veliku odgovornost jer ovo nije običan klub, posebno kad obučete na sebe dres. To je vaš klub, morate biti ispred njega, štititi ga i dati sve za njega. Pripadnost, odgovornost, žrtva, strast. Sutra ujutro je trening u 10, vidimo se.

Dinamo – to si ti!