Futsal Dinamovi juniori bili su korak do raja, ali na kraju nisu uspjeli. Na posljednjoj stepenici, šestercima za naslov, zaustavila nas je vinkovačka Aurelija koja je do titule stigla na krilima najboljeg igrača i strijelca turnira Romea Sušca.

>> Preokreti, dva crvena, karakter i poraz u finalu na šesterce

Nakon tekme porazgovarali smo s jednim od naših najboljih igrača Kikom Dragašem Selakovićem koji je ušao i u najuži izbor za igrača turnira.

“Mislim da je utakmica bila jako zanimljiva za gledati, dosta čvrsta. Možda nam se neke stvari nisu poklopile, ali ne možemo razmišljati “što bi bilo kad bi bilo”. Želim čestitati protivniku, ali i ovoj skupini dečki s kojima sam proveo fantastičnu godinu. Pokazali smo da možemo, da imamo srce. Nije išlo na našu stranu, nažalost. Vraćali smo se četiri puta. Čestitam još jednom protivnicima i svojim dečkima. Drago mi je da sam bio član ove ekipe”.

Kiko Dragaš predvodio je Dinamo s tri gola i čak osam asistencija. Zanimljivo, u prvom dvoboju protiv Aurelije u skupini (također 4:4), Dragaš je asistirao za sva četiri Dinamova pogotka…

“Meni je ovo bila prva završnica prvenstva. Odigrali smo vrhunski turnir. Mislim da su svi vidjeli što je Futsal Dinamo i kakve igrače proizvodimo, kakav nam je karakter. Nadam se da će sve generacije poslije nas nastaviti u istom tonu, da ćemo biti još jači i da ćemo jednoga dana donijeti do zlato. Drago mi je kako smo odigrali turnir, ali nažalost nije išlo na našu stranu”.

U seniorskom doigravanju isto želimo zaigrati u finalu

Kiko Dragaš Selaković je i član seniorske ekipe. U aktualnoj sezone devet puta je bio u zapisniku seniorske utakmice, a upisao je i nekoliko prvoligaških minuta. Pred seniorima je sada početak doigravanja, utakmica protiv AFC Universitasa. Kakva su očekivanja?

“Normalno da su očekivanja uvijek visoka. Ciljamo na naslov. Moramo samo pokazati da možemo, što smo i pokazali u većini utakmica ove sezone. Išlo nas je pred kraj i nadam se da ćemo nastaviti u dobrom ritmu, da ćemo izboriti finale pa onda “što bude””, rekao nam je za kraj Kiko Dragaš Selaković.

Dinamo – to si ti!