Zimski prijelazni rok u Futsal Dinamu bio je dosta prometan. O dolascima smo već pričali, Klub su pojačali desni bek Kristijan Grbeša i vratar Pave Mudronja, s kojima smo već odradili prve intervjue.

No, isto tako, naš Klub ove su zime napustila petorica igrača, od kojih će četvorica svoju karijeru nastaviti (barem privremeno) u MNK Petrinjčici, klubu iz Petrinje koji se natječe u 2.HMNL Zapad.

Naime, Futsal Dinamo i Petrinjčica ostvarili su sportsku suradnju te smo drugoligašu posudili vratara Tomislava Hercigonju i desnog beka Danijela Dekanića, dok su ispisnicu dobili mladi reprezentativac Dominik Cvišić te Matija Tolić, s time da potonji dvojac možemo vratiti ako naš stručni stožer zaključi da su nam njihove usluge u bližoj budućnosti potrebne.

„Razlog ove suradnje su dobri odnosi s Petrinjčicom i našim navijačima iz Petrinje. S ovim posudbama omogućili su našim mladim i perspektivnim igračima da se kale i da u kompetitivnom okruženju prikupljaju vrijedno iskustvo“, rekao nam je predsjednik Matija Đulvat.

Petrinjčica se nalazi na posljednjem mjestu 2.HMNL Zapad sa šest bodova iz šest kola, no u drugi dio sezone. osim s našom četvorkom, ulazi pojačana i s Antunom Janešom, koji je stigao iz Uspinjače Gimke, te novim trenerom Kostom Đukićem.

Debi u dresu petrinjskog drugoligaša naši će igrači imati u ponedjeljak, 10. veljače kada dočekuju prvoplasirano Jesenje.

Također, Futsal Dinamo raskinuo je ugovor s pivotom Josipom Grubešom koji više nije dio naše momčadi i trenutno je slobodan igrač.

Svoj petorici želimo sreću u novim sredinama te im poručujemo da ćemo pratiti njihove nastupe dok ih 14. veljače, na utakmici protiv Alumnusa, očekujemo u ulozi šestog igrača.