Nakon brojnih upita naših članova o programima domaćih utakmica koje smo počeli izdavati na početku ove sezone, ali smo ih zbog visokih troškova izrade privremeno obustavili, odlučili smo se za opciju koja će razveseliti sve ljubitelje ovog staromodnog, ali iz istog razloga, i specifičnog načina informiranja o djelatnosti voljenog kluba.

Naime, peto izdanje brošure Futsal Dinamo svojevrsna je uspomena na ovogodišnju polusezonu i najava njezinog nastavka. Brošura se proširila na 4 stranice i na jednom mjestu sadrži sve informacije koje su jednom navijaču potrebne kako bi imao pregled kako djeluje njegov klub: od popisa igrača tekuće sezone (rostera), ustroja kluba i kontakata članova Uprave, rasporeda utakmica do početka doigravanja, informacija o članstvu i Školi futsala, do osvrta na jesenski dio prvenstva ali i kratku crticu o tome kako i po kojim načelima klub djeluje od svog osnutka.

Svojevrstan dodatak ove brošure je slika (poster) naše momčadi za ovu sezonu koju lako možete postaviti kao sliku gdje god poželite tako da jednostavno presavijete brošuru.

S obzirom na limitirani broj tiskanih brošura pozivamo vas da svoj primjerak preuzmete na utakmici 14. veljače uz dobrovoljnu donaciju. Iz zelje da sve tiskane brošure stignu u prave ruke ovaj, peti po redu, program nema definiranu cijenu. Nekoliko sitnih lipa ili kuna koje vam zveckaju u džepovima može zamijeniti ova specifična uspomena koju od svih hrvatskih nogometnih i malonogometnih hrvatskih klubova imam samo naš klub.

Pozivamo vas da se na trenutak vratimo u vrijeme kada smo se o utakmicama, klubu, članstvu i ostalom informirali bez tehnologije koja je danas naša svakodnevica.

Njegujući istinske i tradicionalne vrijednosti nogometa i navijačke kulture pozivamo vas da svoj primjerak programa preuzmete 14. veljače na štandu prije utakmice kojom se, između ostalog, obilježava povratak Svetog imena Dinamo.

Također, prva 4 prošlogodišnja izdanje programa Futsal Dinamo (pojedinačno i u kompletu) bit će dostupni na štandu.