Nakon predstavnika Engleske, Grčke, Italije, Švedske i Hrvatske, na sportsko-navijačkoj manifestaciji Dinamo na Šalati prvi put gostovat će predstavnik Sjeverne Makedonije!

Futsal Shkupi stiže na Šalatu!

I to ne bilo koji, već aktualni prvak države Futsal Shkupi koji je ujedno futsal sekcija aktualnog prvaka države u nogometu Shkupi 1927, kluba protiv kojeg naš nogometni Dinamo u utorak igra uzvrtanu utakmicu kvalifikacija za Ligu prvaka u Skopju.

Uz Shkupi, u Zagrebu će drugi put u mjesec i pol dana gostovati Šverceri (Shvercerat), navijačka skupina makedonskog prvaka! Nadamo se kako će rujanska utakmica na Šalati biti tek početak uspješne suradnje ova dva kluba na zadovoljstvo svih navijača.

Deveto izdanje Šalate održat će se između 2. i 4. rujna, ovisno o terminu utakmice SuperSport HNL između Dinama i Rijeke na Maksimiru.

Prvog dana dvodnevne manifestacije Dinamo na Šalati održat će se završnica Trofeja Dinamo (četvrtfinala i polufinala), a drugog dana finale i utakmica Futsal Dinamo – Futsal Shkupi.

Točan termin Šalate objavit ćemo čim saznamo termin utakmice NK Dinamo – NK Rijeka.

futsal dinamo shkupi

Nakon Šibenika 1983, sljedeći gost na Šalati bit će prvak Sjeverne Makedonije – Futsal Shkupi!

Prije toga, moramo se oprostiti od igrača koji od iduće sezone više neće biti s nama, ali i objaviti imena igrača koji će se našim navijačima prvi put predstaviti upravo na Šalati.

Također, napominjemo da je otvorena sezona upisa u Školu futsala te pozivamo sve zainteresirane dječake i djevojčice u dobi o 5 do 19 godina da nam se jave i priključe treninzima na nekoj od čak šest lokacija u Gradu Zagrebu.

Dinamo – to si ti!