Nakon što smo, prvo u našoj Dvojci, a zatim i u osječkom Zrinjevcu, upisali dvije velike i važne pobjede, započela je reprezentativna stanka na koju su otišla i petorica naših prvotimaca. Mužar, Postružin, Perić, Čekol i Piplica s reprezentacijom Hrvatske bruse formu za dvije važne utakmice s Poljskom koje će igrati u travnju i koje bi ih mogle odvesti put Uzbekistana, na Svjetsko prvenstvo. No, o tim utakmicama, a posebno o drugoj kojoj je Hrvatska domaćin, pričat ćemo više u narednim danima. Mi već sada razmišljamo o nastavku HMNL-a i utakmici s Vrgorcem, 11. veljače u Dvojci Doma sportova.

Osim gostovanja u Splitu kod Torcide, momčad Matije Đulvata u nastavak sezone ušla je odlično. Plavi su prvo u Omišu s 2:1 svladali prošlogodišnjeg finalista, zatim se dogodio taj kiks u Splitu, no vrlo se brzo Futsal Dinamo vratio na uvjerljive pobjedničke staze. Squareu je pobjedom 4:1 uzvraćeno za poraz na početku prvenstva, a u Zrinjevcu je i drugi put ove sezone pobijeđen Osijek (5:1). A sad slijedi Vrgorac.

Prvu utakmicu s Vrgorcem ove sezone odigrali smo u 5. kolu. Jedno od najtežih gostovanja u ligi bilo je uspješno za Dinamo. Na krilima Antonia Konsua i Filipa Novaka upisana je 2:1 pobjeda. Bila je to još jedna tvrda i teška utakmica, kao i većina protiv momčadi iz Tinova grada. No, više informacija i zanimljivosti o utakmici, ali i o međusobnim susretima, donosimo u narednim danima.

Ulaznice za utakmicu s Vrgorcem dostupne su u Bad Blue Boys Fan Shopu u Ilici 37.

Budi uz svoj Futsal Dinamo 

Dinamo – to si ti!