U Domu sportova II u nedjelju popodne trebao se održati zajednički trening (samim time i trening utakmica) između Futsal Dinama i jedne od najjačih njemačkih ekipa (prvaka iz 2019. i polufinalista 2020.) TSV Wiliemdorfa kojeg vodi legenda hrvatskog futsala Patrik Drndić.

Međutim, Nijemci su nam u četvrtak javili kako moraju otkazati dolazak u Hrvatsku zbog razloga koji više nikoga ne iznenađuje. Jedan od njihovih djelatnika pozitivan je na koronavirus te je njemačka momčad u zadnji tren otkazala dolazak u Zagreb.

No, Futsal Dinamo će za vikend ipak odigrati trening utakmicu. U nedjelju popodne (Dom sportova II) protiv MNM Megaton, malonogometne momčadi koja se natječe po zagrebačkim privatnim ligama.

Podsjetimo, 1.HMNL počinje 2. listopada gostovanjem kod Novog Vremena. Futsal Dinamo do tada će odigrati još nekoliko pripremnih utakmica o kojima ćemo Vas obavijestiti  čim definiramo protivnike.

Dvije Dinamove utakmice

No, osim naše trening-utakmice, u nedjelju drugi Dinamo, onaj košarkaški, igra polufinale kupa regije Centar protiv Cedevite Junior.

Dvoboj se igra u SC Fair Playu s početkom u 15 sati. Gledatelja u dvorani naravno nema, no sjajni kompleks SC Fair Play u Jazbini ima zaista veliku terasu s koje se vrlo jasno mogu vidjeti događaji na parketu.

Dvije Dinamove utakmice - KK Dinamo

Dvije Dinamove utakmice – KK Dinamo vs Cedevita Junior/ Futsal Dinamo vs Megaton

Ovim putem želimo sreću KK Dinamu da izbori svoje prvo finale pod novim (svetim) imenom!

Dinamo – to si ti!

Nikeovi dresovi koje smo nosili posljednje dvije sezone polagano odlaze u povijest. U FootballMania Hrvatska ostalo je…

Objavljuje Futsal DinamoPetak, 18. rujna 2020.