Nakon Mateja Horvata (2017.), Davora Kanjuha (2018. i 2019.), Kristiana Čekola (2020.), Nikola Badrov ponio je titulu za najboljeg igrača sezone 2020/21, koja nosi ime po našem plavom sponzoru Poliklinici Milojević.

Podsjetimo, Nikola Badrov je osvojio četiri titule za Poliklinika Milojević igrača utakmice, kao i Davor Kanjuh te Nikola Prgomet. U pobjedniku su odlučivali naši navijači, u repasažu.

Nikola Badrov Poliklinika Milojević igrač sezone

Nikola Badrov Poliklinika Milojević igrač sezone 2020/21

Nakon uzbudljive borbe za svaki vaš glas u konačnoj anketi, Poliklinika Milojević igrač sezone 2020/21 je Nikola Badrov.
Dinamov Istrijan je tako postao prvi igrač koji je ovu nagradu osvojio u svojoj prvoj sezoni u klubu, a zaslužio ju je svojim robusnim pristupom, snažnim udarcem te nepredvidim driblingom kojim je izluđivao suparničke obrane.
U beskompromisnoj borbi za vaše glasove, Badrov je osvojio gotovo polovicu ukupnih glasova, iako je imao nešto slabiji start u utrku. Na kraju balade, isti scenarij kao i na parketu. Nešto slabiji ulazak, ali zato je uslijedila eksplozija sredinom natjecanja te je Badrov u cilj ušao bez puštanja gasa.
Za kraj, uživajte u kompilaciji najboljih poteza te svih golova Nikole Badrova za Futsal Dinamo u sezoni 2020/2021!
Bađi, čestitamo od srca!