Nakon prvenstvenog dvoboja protiv Alumnusa (2:2) i prelijepe večeri u Vukovaru, naš Klub će u utorak 18. veljače odigrati još jednu humanitarno-prijateljsku utakmicu, u Križevcima protiv lokalnog kluba NK Radnika.

Futsal Dinamo tradicionalno gostuje u Križevcima oko 17. rujna povodom Dana križevačkih branitelja i oslobađanja križevačke vojarne, no u Križevce se vraćamo ranije od predviđenog zbog, nažalost, mladog golmana Karla Sokača koji je nastradao u teškoj prometnoj nesreći u novogodišnjoj noći.

Na utakmici će se prikupljati sredstva za liječenje mladoga Karla, koji se trenutno nalazi na rehabilitaciji u Varaždinskim toplicama,  a mi pozivamo sve naše navijače iz Koprivničko-križevačke, ali i ostalih okolnih županija da u utorak u 20 sati prisustvuju ovoj humanitarnoj akciji koju organizira lokalni trećeligaš.

U križevačkoj dvorani moći ćete se, kao i uvijek, učlaniti u Futsal Dinamo.

Podsjetimo, sljedeću prvenstvenu utakmicu naš klub igra u petak, 21. veljače s početkom u 20 sati u Šibeniku, a utakmica će se u izravnom prijenosu prenositi na programu Arene Sport.

Dinamo – to si ti!