Nakon reprezentativne pauze i dvije značajne pobjede Hrvatske protiv Ukrajine, koje su gurnule Futsal Vatrene na Euro 2022 u Nizozemsku (19. siječanj – 6. veljače), Futsal Dinamo se vraća na parkete (i male ekrane).

U 15. kolu 1.HMNL dočekujemo Vrgorac, 14. ožujka 2021. u Domu sportova II. Utakmica se igra s početkom u 16 sati uz izravni prijenos na našem YouTube kanalu.

Ovo će biti treći put da Vrgorac dočekujemo u Domu sportova II.

Prvu domaću utakmicu protiv Vrgorca odigrali smo 12. ožujka 2016. u sklopu 30. obljetnice rođendana Bad Blue Boysa. Jedna od najupečatljivijih utakmica u povijesti kluba, odigrana u krcatoj Kutiji šibica, završila je 4:2 pobjedom Plavih.

Posljednju domaću utakmicu protiv Vrgorčana odigrali smo prije nešto više od godinu dana, 28. veljače u Sutinskim Vrelima. To je, ako se sjećate, bila posljednja utakmica pred gledateljima prije prvog lockdowna. Dinamo je pobijedio 7:3 uz tri pogotka mladog Jakova Mudronje.

>> Neosvojiva “Šupica”: Dinamo uvjerljivo slavio u spektaklu!

Ovaj rođendan Boysi neće proslaviti s nama, barem ne u fizički.

Mi ćemo dati sve od sebe da im za rođendan poklonimo pobjedu i zaželjet ćemo im da im ovo bude, ako ne posljednja, onda barem jedna od posljednjih utakmica koja će se igrati bez publike.

Nedjelja, 16 sati, izravni prijenos na našem YouTubeu:

Dinamo – Vrgorac

Dinamo – to si ti!

Rođendana Boysa