Olmissum je u nastavku utakmice slomio Dinamo i pobijedio 4:0.

Plavi se sada okreću domaćoj utakmici protiv Uspinjače Gimke (26.03., petak, izravni prijenos na Arena Sport 2, 20 sati) i Alumnusu u zadnjem kolu u Sesvetama.

>> Kalkulacije: U doigravanje možemo s maksimalno drugog, a minimalno petog mjesta

Prvih 15 minuta prvog dijela Olmissum je bio bolja momčad na terenu. Zeleno-plavi prijetili su dva puta preko Valerije Jurića, a pokušavali su i Jelovčić, Jurlina, Sekulić i Postružin. Kod Plavih, najbolje pokušaje imali su Grbeša iz slobodnjaka te Kanjuh. No, u posljednjih pet minuta prvog dijela, Dinamo se otvorio. Nikola Badrov presjekao je loptu i pošao zavaljati Luketina, ali nije išlo.

Badrov se još jednom našao jedan na jedan s domaćim golmanom, ali je Luketin ponovno izašao kao pobjednik. Iako je domaćin imao više prilika, Dinamo je jako dobro stajao na terenu i bio ravnopravan domaćinu.

Na odmor se otišlo s 0:0.

U nastavku utakmice, domaćini su stigli do zaslužene pobjede. Nikola Pavić zabio je nakon udarca Valrije Jurića koji je pogodio stativu, a lopta se odbila Paviću na pola metra od gola. Uslijedio je autogol Novaka koji je skrenui loptu nakon kornera domaćina, a Josip Kolobarić je majstorskim pogotkom doveo svoju momčad na korak od pobjede.

Olmissum u nastavku slomio Dinamo

Olmissum u nastavku slomio Dinamo

Dinamo je posljednjih pet minuta igrao s Grbešom kao golmanom igračem, a Duje Kustura postavio je konačni rezultat na prazan gol.

Dinamo i dalje može biti drugi prije doigravanja, ali sada Novo Vrijeme mora kiksati u dvije utakmice.

Dinamo – to si ti!