Ako ste pohodili naše domaće utakmice u tekućoj sezoni, sigurno vam nije promaknulo kako je naša ugostiteljska ponuda proširena s ukusnim i prilično bogatim hot-dogovima. Kvalitetno meso za hot-dogove omogućio nam je Pik Vrbovec koji se, kao vodeća mesna industrija u Hrvatskoj, priključio prvaku hrvatske u futsalu i postao naš ponosni sponzor sa srebrnim statusom.

Pik iza sebe ima dugu tradiciju koja seže još do daleke 1938. godine. Radi se o vodećoj mesnoj industriji ne samo u Hrvatskoj, već i cijeloj, a regiji koja se bavi proizvodnjom, prodajom i distribucijom svježeg crvenog mesa i mesnih prerađevina.

Crveno meso je izvor važnih proteina i bjelančevina te je jako bitno za sportaše. Pa tako naši prvotimci uživaju u raznim proizvodima kao što je svježe meso, šunka, salama, parizer od crvenog mesa, mortadela, kobasica za kuhanje i pečenje te naresci od proizvođača koji zadovoljava čak 40% tržišta spomenutih proizvoda.

Osim usmjerenosti na sigurnost i kvalitetu proizvodnih procesa i proizvoda, pozicija koju PIK danas ima na tržištu plod je kontinuiranog ulaganja, brojnih inovacija, suvremene tehnologije i moderne opreme, znanja i zalaganja svih zaposlenika, no jednako tako i poslovne filozofije usmjerene prema tržištu i neprestanom osluškivanju potreba i zahtjeva potrošača.

Kao što je Futsal Dinamo jedan od predvodnika hrvatskog futsala, tako se PIK Vrbovec, kao jedan od najvećih hrvatskih proizvođača, vodi misijom: „stvarati, proizvoditi i isporučivati visoko kvalitetne proizvode od svježeg i prerađenog crvenog mesa koji će predvidjeti i zadovoljiti potrebe potrošača. Pritom ćemo graditi povjerenje potrošača, ulagati u zaposlenike,  brinuti se za njihovo zadovoljstvo kao i zadovoljstvo društvene zajednice i vlasnika.“

U slučaju da još niste probali PIK-ove hot-dogove na našim utakmicama, novu priliku imat ćete već u nedjelju, 11. veljače kada u Domu sportova II ugošćujemo Vrgorac (17 sat)*.

*Na štandu na kojem se prodaju hot-dogovi (desno od ulaza) omogućeno je i kartično plaćanje by Monri – member of Payten.

Budi uz svoj Futsal Dinamo 

Dinamo – to si ti!