Plavi prijatelji 2022/23 stvorili su momčad koja je osvojila naslov prvaka Hrvatske. U prošloj sezoni imali smo rekordnih 138 Plavih prijatelja koji su time ušli u kategoriju Plavog sponzora klub i postali jedan od najvećih sponzora Kluba.

No, Plavi prijatelji nisu stvorili samo šampionsku momčad. Oni su potaknuli rast Škole futsala, našeg najvećeg ‘blaga’. Plavi prijatelji su garancija rasta i samoodrživosti u narednim godinama. Plavi prijatelji omogućili su rast Kluba u cjelini. Titula naslova prvaka i plasman u Ligu prvaka samo su kruna na kraju sezone koja ne bi bila ovako uspješna da nismo imali naše donatore.

Naslov kojeg smo osvojili pripada i Vama, dragi Plavi prijatelji.

plavi prijatelj 2023 2024 2

Kao znak zahvalnosti, uz sve što smo Plavim prijateljima dali u ‘osnovnom paketu’ (personalizirani dres, godišnju ulaznicu, poziv na večeru za Plave prijatelje, te reklamu na fizičkom i virtualnom Plavom zidu), logo ‘Plavi prijatelj’ stavili smo na prednju stranu našeg svetog dresa, a imena svih Plavih prijatelja postavili smo na centralni led panel u dvije finalne utakmice prvenstva, one koje ćemo pamtiti za sve vijeke vjekova.

Plavi prijatelj 2023/2024

Pred nama je nova sezona, u kojoj branimo naslov prvaka i prvi put u svojoj povijesti igramo Ligu prvaka. U kojoj želimo napraviti novi iskorak. Futsal Dinamo prijavit će se za domaćinstvo svih rundi u kojima igramo, a želimo da neodvojivi dio te priče ponovno budete i vi.

letak plavi prijatelj 2023 2024

Sredinom srpnja krenuli smo u novu sezonu klupske kampanje Plavi prijatelj.

Ciljevi – uvijek isti: približiti klub našim navjernijim pratiteljima. Osigurati samoodrživ klub, neovisan od vanjskih utjecaja. Želimo nastaviti ulagati u Školu futsala, potaknuti mlade na sport i futsal. Želimo vraćati zajednici iz koje smo ponikli.

Ovim putem zahvaljujemo se svim Plavim prijateljima koji su podržali ovu kampanju posljednje tri godine. Bez vas ne bismo bili tu gdje jesmo!

Uključiti se u kampanju možete jednostavnom uplatom u vrijednosti 200€ na klupski IBAN: HR4723600001501850718. Nakon izvršene uplate, ljubazno vas molimo da nam na plavi.prijatelj@futsal-dinamo.hr dostavite potvrdu uplate kao i vaše kontakt podatke koji su nam potrebni kako bi vam među prvima mogli dostaviti dres za sljedeću sezonu, novu godišnju ulaznicu i sve druge stvari iz paketa kojeg ste zaslužili.

plavi prijatelj 2023 2024 uplatnica

Vaša podrška i ljubav prema plavoj boji, ‘svetom imenu Dinamo’, motivira nas da radimo još bolje i uspješnije nego do sada.

Unaprijed se zahvaljujemo svima koji će postati naši Plavi Prijatelji u novoj sezoni!

Dinamo – to si ti!