Nakon što se prvenstveno-humanitarna manifestacija Plavi Sveti Nikola posljednje dvije godine (2019. i 2020.) održala u KC Dražen Petrović pod nazivom Sveti Nikola u Plavoj Ciboni, ove godine održat će se u Domu sportova II u kojoj se 2017. održala prva manifestacija Plavi Sveti Nikola.

> Zahvala svima koji su pridonijeli akciji Plavi Sveti Nikola 2020

Prvenstvena utakmica humanitarnog karaktera koja se igra početkom prosinca korijene vuče još iz prve godine funkcioniranja kluba po demokratskom modelu. Te 2014. u posljednjoj utakmici jesenskog dijela 2.HMNL Sjever, ugostili smo Patriot u KC Dražen Petrović, a pomoć se skupljala za akciju „Palčić gore“.

Od prosinca 2017. prvenstvena utakmica Futsal Dinama na domaćem parketu nosi naziv Plavi Sveti Nikola.

Nakon Doma sportova 2017. i utakmice protiv Osijeka, godinu kasnije ugostili smo Alumnus u Kutiji Šibica (igralo se za Klub nedonoščadi Palčići), u ‘Ciboni’ 2019. igrali smo za pet udruga protiv Splita, a prošle sezone, također u Draženovom domu, protiv Alumnusa za Gabrijelu Kurtušić.

Alumnus će nam u ponedjeljak 6. prosinca 2021. i treći put biti gost na manifestaciji Plavi Sveti Nikola koja se ove godine igra za Bolnicu Bistra – specijalnu bolnicu za kronične dječje bolesti.

Utakmica počinje u 19 sati.

Futsal Dinamo će sav prihod od prodaje ulaznica donirati Bolnici Bistra.

Ulaznice ćete od četvrtka (2. prosinca) moći nabaviti u BBB Fan Shopu u Ilici 37, te na dan utakmice u dvorani Dom sportova II. Cijena ulaznice iznosi 30 kuna.

Utakmica će se prenositi u izravnom na YouTube kanalu Hrvatske nogometne televizije od 19 sati.

Sve o Plavom Svetom Nikoli 2021. pronađite OVDJE.

.