Kao i sve u ovoj 2020., prvenstvena utakmica krajem prosinca s humanitarnim karakterom održala se u posebnim uvjetima. Gledatelja u KC Dražen Petrović nije bilo, a cijeloj manifestaciji priključio se i KK Dinamo koji je u ranijem terminu odigrao svoju prvenstvenu utakmicu protiv KK Cedevite.

Futsal Dinamo je u 9. kolu 1.HMNL, nakon teške i neizvjesne borbe, svladao Alumnus 3:1 i na miran način zaključio sportsku 2020.

> Dinamo nakon drame svladao Alumnus za mirni kraj 2020.

Što se humanitarnog aspekta tiče, Plavi Sveti Nikola 2020. igrao se Gabrijelu Kurtušić iz Slavonskog Broda koja boluje od intraosealnog rabdomiosarkoma, izuzetno agresivnog i rijetkog oblika raka koji zahvaća kosti bolesnika.

Oba Dinama u prodaju su pustila virtualne ulaznice, a sav prihod od prodaje istih uplaćivao se direktno na račun mlade Gabrijele.

Akcija za Gabrijelu je uspjela! Novac za potrebe Gabrijelinog liječenja je skupljen. Ovim putem zahvaljujemo se svima koji su sudjelovali u akciji Plavi Sveti Nikola 2020 za Gabrijelu Kurtušić.

Zahvaljujemo se SuperSport kladionici koja je pomogla u organizaciji i promociji ovog prvenstveno-humanitarnog događaja.

Zahvaljujemo se tvrtki Kamgrad koja je također značajno pomogla u organizaciji utakmice.

Zahvaljujemo se našim ponosnim dugoročnim sponzorima Kapetanović sistemima i Welcome Productionu koji su omogućili prijenos utakmice KK Dinamo – Cedevita Junior.

Zahvaljujemo se svim ostalim sponzorima (Poliklinika Milojević, Ožujsko pivo, Nike, Fair Play, Big Bear, Hempium Green Pharmacy, Oktal Pharma, Fortis Labor, ProSport, Orsus grupa, Football Mania, Zona Dinamo, Laundry Room, Lira, Bonita, Vivas Bar i Monri) koji su pridonijeli organizaciji i promociji događaja.

Zahvaljujemo se Televiziji Zapad koja je odradila produkciju košarkaške utakmice i Sportskoj televiziji koja je na svojem kanalu emitirala program.

Zahvaljujemo se AreniSport koja je drugu godinu zaredom prepoznala značaj ovog događaja i odlučila ga prenositi uživo.

Zahvaljujemo se svim medijima koji su pridonijeli promociji ove prvenstveno-humanitarne utakmice.

Zahvaljujemo se Alumnusu i Cedeviti Junior koji su svojim angažmanom i promocijom na svojim kanalima također pridonijeli cijeloj akciji.

Zahvaljujemo se Cateringu Kvatrić na posudbi kamiona, Građanskoj udruzi Dugave jer nam je posudila golove za dvoranu te Malonogometnom turniru Mario Babić na posudbi mreža za golove.

Zahvaljujemo se Bad Blue Boysima iz Slavonskog Broda i Vukovara koji su pokrenuli inicijativu za Gabrijelu i bili nam podrška u organizaciji humanitarne akcije.

Za kraj, zahvaljujemo se svim pojedincima, tvrtkama, obrtima, ugostiteljima koji su kupili virtualne ulaznice i donirali novčani iznos ili potrepštine Gabrijeli i na taj joj način pomogli u najtežoj borbi njenoga života.

No, ne sumnjamo da će uz takvu energiju Gabrijelina snaga prevagnuti i da ćemo u bliskoj budućnosti ugostiti Gabrijelu na nekoj od naših standardno dobro popunjenih domaćih utakmica.