S 18. prosincem otvorili smo učlanjivanje za 2021. godinu! Za razliku od prethodnih sedam majica, u 2021. naš šesti igrač nosit će novi koncept majice koji, također, simbolizira pet igrača na terenu i šestoga na tribinama.

Učlani se u Futsal Dinamo

Unatoč dobrom startu, u 2020. za sada imamo 1452 člana, što nije najmanji godišnji broj članova u povijesti, ali smo prekinuli „seriju“ od više od 2.000 članova godišnje koju smo držali posljednje dvije godine.

A to je bilo i za očekivati onoga trenutka kada smo saznali da će se zbog aktualne pandemije naše utakmice igrati bez gledatelja. Naime, unatoč Bad Blue Boys Fan Shopu u Ilici 37 , povjerenicima i jednostavnom online učlanjivanju kojeg su nam omogućili Monri i Fortis Labor, najviše naših članova proteklih se godina učlanjivalo na našim utakmicama.

U 2020. nije bilo publike na play-offu, na Šalati, a ni na nedavno održanoj Ciboni. Uz to, nije bilo tradicionalnih prijateljskih (i službenih) utakmica u Bjelovaru, Donjem Miholjcu, Karlovcu, Kotoribi, Krapini, Križevcima, Sesvetama, Sisku, Slatini, Slavonskom Brodu, Širokom Brijegu, Valpovu i drugim „plavim“ mjestima u kojima smo proteklih godina igrali prijateljske ili humanitarne utakmice i na taj se način približili našim navijačima i ljubiteljima plave boje u tim krajevima.

Ove godine nije bilo Trofeja Dinamo. Nije bilo učlanjivanja po kvartovima. Nije bilo turnira Frano Despić i Za sve one kojih nema.

Međutim, unatoč svemu, u Klub smo, do trenutka objave ovoga teksta, u 2020. učlanili 1452 člana!

S tom brojkom polagano zaključujemo jednu od najčudnijih godina u povijesti naših života (našega kluba svakako).

S novom majicom i novim dizajnom okrećemo se 2021

Kao i do sada, u Klub se možete učlaniti u Ilici 37, putem naših povjerenika ili online obrasca.

Svaki član kluba postaje prije svega njegovim vlasnikom i ostvaruje pravo na sudjelovanje na Godišnjoj skupštini 2021.

S učlanjivanjem, navijač značajno sudjeluje i u kreiranju godišnjeg budžeta kluba.

Osim članske majice i članske iskaznice, svaki član kluba ostvaruje pravo na brojne članske pogodnosti.

Članska iskaznica – počelo učlanjivanje za 2021. godinu

„Ponudu“ smo dodatno podebljali s nekim novim partnerima i sponzorima, a istu možete pronaći OVDJE.

Ako ste, pak, propustili nabaviti člansku majicu za 2020. ili želite sudjelovati na Godišnjoj skupštini 30. prosinca 2020., do kraja godine možete se učlaniti u klub i za 2020.

Učlani se u navijački Dinamo jer…

Dinamo – to si ti!