Počinje udarni dio sezone, počinje doigravanje! Nakon pobjede Futsal Dinama nad Vrgorcem u posljednjem kolu ligaškog dijela sezone, Plavi su zauzeli četvrtu konačnu poziciju. Vrgorac je završio peti, pa je naš protivnik u četvrtfinalu doigravanja – Vrgorac.

Prvu utakmicu četvrtfinala dogiravanja igrat ćemo u ponedjeljak, 24. travnja s početkom u 19:00 kod kuće, u Domu sportova II. Cijena pojedinačne ulaznice iznosi 5€, a ulaznice će u pretprodaji biti dostupne u Bad Blue Boys Fan Shopu u Ilici 37 i online na servisu Core Event.

> Kupi ulaznice za doigravanje!

Podsjećamo, u doigravanju klubovi igraju na dvije pobjede u seriji, osim u finalu, gdje su potrebne tri pobjede za konačnu odluku.

Bit će ovo prvi put da se Futsal Dinamo i Vrgorac susreću u doigravanju, a tek drugi put izvan natjecanja u 1.HMNL. Dinamu je ovo osma prvoligaška sezona od sezone 2015./2016. te je naš klub svaki put izborio doigravanje. U dva navrata (2016. i 2018.), četvrtfinalna faza se nije igrala te je Dinamo s doigravanjem krenuo u polufinalu. Od preostalih pet nastupa u četvrtfinalu, samo jednom smo zaustavljeni. Prošle sezone, od dubrovačkog Squarea.

Futsal Dinamo – Vrgorac (ponedjeljak, 24.4., 19:00, Dom sportova II)

Više informacija o samoj utakmici, povijesti dvoboja protiv Vrgorca i Dinama u doigravanju u danima pred nama. Dotad vas pozivamo da se učlanite u Futsal Dinamo za 2023. godinu te da iskoristite proljetni popust koji još traje u klupskom webshopu.

Dinamo – to si ti!