Plavi prijatelj Futsal Dinama od prošlog tjedna je web portal FutsalFeed. Radi se o portalu pokrenutom početkom 2020. i trenutno je najčitanija futsal stranica na svijetu.

>> Welcome to FutsalFeed 2.0

No, kako ne bi sve ostalo samo na „plavom prijateljstvu“, s FutsalFeedom ušli smo i u zanimljivu suradnju.

Pokrenuli smo Dinamovu školu engleskog jezika!

O čemu je riječ? Futsal Dinamo će na Facebook stranici Futsal Dinamo – Škola futsala dva puta tjedno objavljivati tekstove, priče, kolumne, intervjue i ostali sadržaj s FutsalFeeda u izvornom obliku, znači na engleskom jeziku.

>> Futsal and Football, the Perfect Fusion

Football vs Futsal FutsalFeed

To će biti odlična, a besplatna škola za polaznike naše Škole futsala, kao i za njihove roditelje, ali i sve one koji bi željeli „učvrstiti“ svoj engleski i pritom pročitati zanimljive priče iz svijeta futsala.

Čitajući tekstove na FutsalFeedu ne samo da ćete učiti i poboljšavati svoje znanje u najbitnijem svjetskom jeziku, već ćete naučiti i mnoge zanimljive stvari iz našeg prekrasnog sporta koji, nažalost, još uvijek nije dovoljno zastupljen ne samo u domaćim, nego i svjetskim medijima.

>> Is the Croatian Top Tier the most interesting futsal league in the world?

Za prijavu u Dinamovu školu engleskog nije potrebna nikakva registracija. Sve što trebate učiniti je upratiti našu Facebook stranicu  i redovito čitati tekstove koje objavimo.

Newsletter Škole futsala

Također, ubrzo ćemo pokrenuti i newsletter Škole futsala na kojem ćete moći pročitati ekskluzivne informacije iz naše škole, a u svakom NL-u će biti i posebni tekst s FutsalFeeda kojeg nećemo objavljivati na Facebook stranici.

>> Why Futsal Goalkeepers don’t wear Gloves?

Futsal Goalkeepers

Na Newsletter škole moći ćete se, kada za to bude vrijeme, prijaviti u našem redovnom Newsletteru (Naslovna -> Newsletter) te na službenim kanalima Škole.

Nadamo se  kako ćemo se s ovim akcijama dodatno primaknuti željenom cilju, a to je da naša Škola futsala postane istinska „škola“. Škola koja neće educirati naše polaznike samo o sportu i zdravom načinu života, već će ih izgraditi i kao osobe.

Dinamo – to si ti!