Dragi članovi, navijači i (plavi) prijatelji kluba,

kao što već, sigurni smo, znate, VI, naši članovi i navijači, razlog ste našeg postojanja. VI ste naša najveća moralna podrška i kreatori našeg uspjeha. VI ste naš najbolji igrač na terenu, ali i najveća financijska podrška. VI ste garancija naše budućnosti i održivosti.

Futsal Dinamo pokrenuo je akciju „Plavi prijatelji“ kako bismo postali potpuno samoodrživ Klub, neovisan o vanjskim utjecajima, prirodnim katastrofama, pandemijama, ekonomskim krizama i volji vanjskih tvrtki da financijski podrže našu priču.

U akciji „Plavi prijatelji“, svakom pojedincu, svakoj grupi navijača, svakoj kvartovskoj ili gradskoj ekipi, svakom ugostiteljskom objektu, obrtu ili firmi koji kroz kalendarsku godinu Klubu uplate donaciju u vrijednosti od minimalno 1.500 kuna, Klub će pokloniti:

  • personalizirani „Plavi prijatelji“ dres iz aktualne sezone s brojem donatora na jednom rukavu te malim slovom „d“ i godinom u kojoj je izvršena donacija na rukavu
  • godišnju ulaznicu za aktualnu sezonu (za donatore u 2020. godini ulaznica se odnosi na sezonu 2020/21)
  • ime (ako pojedinac, grupa ljudi ili pravna osoba to želi) na fizičkom „zidu“ postavljenom u hodniku dvorane u kojoj igramo
  • ime (ako pojedinac, ekipa ili pravna osoba to želi) na virtualnom „zidu“ na web stranici Kluba
  • poziv za dvije osobe na donatorsku večeru krajem kalendarske godine

U svega mjesec dana od pokretanja akcije, Klubu se pridružilo 76 Plavih prijatelja od čega je njih 69 odlučilo staviti svoje ime na Plavi zid.

Plavi prijatelj Futsal Dinama – garancija njegove samoodrživosti i neovisnosti

Ovom akcijom VI, naši članovi i navijači, omogućujete svojem klubu financijsku i bilo kakvu drugu neovisnost o vanjskim faktorima koji mogu biti nemilosrdni i prema puno bogatijim klubovima, u što smo se uvjerili posljednjih nekoliko mjeseci.

Futsal Dinamo je aktualnu krizu preživio, a preživjet će i sve ostale. Razlog ste VI – klupski navijači, članovi i vlasnici.

Plavi prijatelji mogu nam omogućiti da aktualnu sezonu završimo u miru, s maksimalnim fokusom na doigravanje, ali i da na ljeto dovedemo i pokoje kapitalno pojačanje.

Plavi prijatelj Futsal Dinama

Plavi prijatelj Futsal Dinama

Nakon što izvršite donaciju u minimalnom iznosu od 1.500 HRK (donacije se mogu izvršiti u jednoj, dvije ili tri rate) na broj računa HR4723600001501850718 (Model: 00, Poziv na broj primatelja 062020, SWIFT: ZABAHR2X, opis plaćanja: Donacija klubu – PLAVI PRIJATELJ), javite nam se s potvrdom o uplati na plavi-prijatelj@futsal-dinamo.hr ili u inbox na našoj Facebook stranici kako bismo Vam poslali personalizirani dres i godišnju ulaznicu te kako biste nam rekli želite li da ime Vas kao pojedinca, Vaše grupe navijača, kvartovske ili gradske ekipe, ugostiteljskog objekta, obrta ili firme objavimo na fizičkim i virtualnim zidovima.

futsal dinamo plavi prijatelj

>>> PDF UPLATNICA – PLAVI PRIJATELJ <<<

Za sve Vas koji našu priču želite podržati na drugi način, to možete učiniti na nekoliko načina: učlanjivanjem u Klub, kupnjom naših proizvoda, sponzoriranjem kluba, upisivanjem u Školu futsala ili dolaskom na naše utakmice.

Hvala Vam još jednom jer…

Dinamo – to si ti!

Brošura - Plavi prijatelj Futsal Dinama

Brošura – Plavi prijatelj Futsal Dinama