Futsal Dinamo izgubio je u prvoj polufinalnoj utakmici od aktualnog prvaka Olmissuma s 3:1. Omišani su time poveli 1:0 u seriji do dvije pobjede. Uzvrat se igra idućeg vikenda u Zagrebu, a pred vama je zadatak kao i nakon svakog dvoboja. Tko je za vas Poliklinika Milojević igrač utakmice protiv Olmissuma?

Mihovil Prgomet

Prga je jedan od naših najstandardnijih igrača u drugom dijelu sezone. Kao i protiv Universitasa, radio je sve. Bio je prva crta obrane i zadnja linija napada. Tjerao je suparnike na greške, osvajao je bezbroj duela i sjajno zadržavao duge lopte koje mu je bacao Mario Herceg. I ovog puta ga je trud nagradio, pa je postigao utješni gol za Plave.

Velika je vijest za Dinamo da je njegov najbolji strijelac raspucan i igra u sjajnoj formi. Prgi je ovo bio već šesti gol u doigravanju i jedva čekamo vikend da još jednom testira svoje nišanske sprave protiv Žarka Luketina.

Nikola Badrov

Nikola Badrov se vraća u konkurenciju za igrača utakmice nakon određene pauze. Badrov je prvi dio druge polusezone nosio Dinamo, a na njegovom bezobrazluku uzeli smo nekoliko ključnih pobjeda. Na tom tragu igrao je i protiv bivšeg kluba. Stalno je probijao suparničke linije kretnjama i driblinzima te bio konstantna opasnost za domaću obranu.

U uzvratu će Dinamu trebati još opasniji Bađo kako bi sve ono dobro što radi pretvorili u golove. Rijetko koji igrač u ligi je tako opasan kad se naljuti i poludi i Omišanima će biti još teže i neugodnije čuvati ga.

Svoj sud o tome tko je Poliklinika Milojević igrač utakmice protiv Olmissuma možete na našoj Facebook stranici.

Dinamo – to si ti