Futsal Dinamo izgubio je i u drugoj utakmici polufinala prvenstva od MNK Olmissum s minimalnih 1:0. Ovim porazom zaključili smo sezonu koju ćemo analizirati u narednim danima i tjednima. Prije svega toga, međutim, izabrat ćemo Poliklinika Milojević igrača utakmice, pa i igrača sezone. Vaš je zadatak odrediti igrača jučerašnje utakmice protiv Olmissuma, a posljednji izbor ove sezone je: Mario Herceg ili Mihovil Prgomet?

> Olmissum je bio bolji: Dinamo se s minimalnim porazom oprostio od sezone

Mario Herceg

Još jednom vrhunskom izvedbom protiv prvaka Hrvatske, Pajdo je držao Dinamo u igri cijelo vrijeme trajanja polufinalne utakmice. Još jedan put ove sezone iskazao se efektnim obranama i sjajnim čitanjem igre protivnika, te potvrdio sebe kao jednog od najboljih i najkonzistentnijih igrača prve momčadi ove sezone.

Za čistu desetku, nedostajala je prazna mreža. No, to je futsal, to je sport, Mario Herceg je u jučerašnjoj utakmici bio sigurnosni bedem svojim suigračima.

Mihovil Prgomet

Ukratko – Prga je nastavio tamo gdje je stao. Odigrao je još jednu upadljivu utakmicu, potvrđujući svoju jako dobru formu u ovom doigravanju, a statistika će pokazati je li mu ovo najbolje proljeće u Dinamu ikad. Nažalost, sve što je nedostajalo za staviti ‘točku na I’ je – zgoditak. No bez obzira na to, Prgomet se na svojoj poziciji pivota ponovno iskazao borbenošću, srčanošću te onim najvažnijim, opasnošću po protivnička vrata.

Poliklinika Milojević igrač sezone

Prgomet ili Herceg? Za svog Poliklinika Milojević igrača utakmice možete glasovati na klupskoj Facebook stranici! Nakon toga uslijedit će brojanje glasova te će igrač Futsal Dinama s najviše tjednih osvojenih nagrada postati i Poliklinika Milojević igrač sezone!

Upravo trenutni član Olmissuma, Matej Horvat osvojio je prvu nagradu za Polikinika Milojević igrača sezone 2017. godine. Nakon njega, sljedeće godine, taj uspjeh ostvario je naš aktualni kapetan Davor Kanjuh, da bi istu stvar ponovio ponovno 2019. godine. 2020. godine, potpuno zasluženo, još jedan miljenik navijača okitio se tom titulom – Kristian Čekol. Čeki ove godine nije u konkrenciji za igrača sezone, ali više o tome ćemo u narednim tjednima!

Dinamo – to si ti!