Kako su nas dečki u Plavom već i naviknuli, u petak navečer u Osijeku smo svjedočili još jednoj borbenoj utakmici do posljednje sekunde. Kući se vraćamo neporaženi, s vrijednim bodom u džepu.

>> Dva gola u samoj završnici – Osijek izvukao remi u zadnjim trenucima utakmice

Prije nego se fokusiramo na sljedeći izazov u prvenstvu, vrijeme je za izbor Poliklinika Milojević igrača utakmice, a detalji su presudili da ovotjedni kandidati budu Kristian Čekol i Mario Herceg.

U tvrdoj, neizvjesnoj utakmici gdje najmanja sitnica može prelomiti tijek susreta, posebno se iskazao Kristian Čekol s golom i asistencijom. Čeki je ponovno pokazao dio svoje magije na koju nas je navikao prošlih sezona i dokazao da postaje sve uigraniji kako se približava doigravanje.

S druge strane pak, među kandidatima za Poliklinika Milojević igrača utakmice ponovno se našao Mario Herceg koji je ove sezonu, ovu nagradu, već osvojio u prvom kolu. Bravuroznim obranama držao je Plavima ‘glavu iznad vode’ cijelu utakmicu, te davao dodatnu sigurnost svojim suigračima. U utakmici gdje je svaka lopta bila odlučujuća, ponovno se iskazao kao odličan čuvar Dinamove mreže.

Za svojeg favorita možete glasovati na našoj Facebook stranici!poliklinika milojević igrač utakmice