Nakon druge “nule” u povijesti kluba, došao je red da izaberemo tko je Poliklinika Milojević igrač utakmice protiv Osijeka.

>> Bez golova u Sutinskim vrelima, slijede dva gostovanja u Dalmaciji

Daniel Matković prvi se put našao među kandidatima. Naš Petrinjac, koji ujedno vodi i kadetsku momčad kluba, od dolaska u Dinamo igra jako dobro. Fali mu još samo gol. Tako je bilo i u Subotu. Matke je prijetio, bio naš najopasniji igrač prema naprijed, izborio je crveni karton gostiju, no gol ga na kraju nije išao. Možda će mu ići u “duelu” s drugim kanidatom za igrača utakmice

Kada momčad ne primi gol, onda golman svakako mora ući u kanidaturu za igrača utakmice. Mario Herceg osim što je upisao novi “clean sheet” ponovno je bio na visini zadatka. U nekoliko je navrata odlično skinuo pokušaje gostiju i spiriječio da Dinamo na kraju ne ostane i bez tog jednog boda.

Za titulu Poliklinika Milojević igrač utakmice protiv Osijeka glasujte na našoj Facebook stranici, a pred Dinamom su dva neugodna gostovanja u Dalmaciji – u četvrtfinalu kupa u utorak (20h) gostujemo kod Olmissuma, a onda u šestom kolu prvenstva i kod Vrgorca u Vrgorcu.

Obje utakmice prenosit će se putem Live streama. Više informacija u narednim danima.

Dinamo – to si ti!