Težak start doigravanja za Futsal Dinamo. Square je s rezultatom 3:1 slavio u prvom susretu odigranom u Dubrovniku. Gospari nam u subotu 30.4. dolaze na uzvrat u Dvojku. Utakmica počinje u 18:30, a Plavi imaju imperativ pobjede kako bi ostali u igri.

Ali, kao što je uvijek bio običaj dosad, prije sljedeće utakmice vrijeme je da saznamo tko je Poliklinika Milojević igrač utakmice iz prvog susreta četvrtfinala protiv Squarea. Donosimo vam izbor dva kandidata, a vi svojim glasovima na našoj Facebook stranice odaberite najboljeg!

Jakov Mudronja strijelac je jedinog pogotka za Dinamo u posljednjem susretu. Mladi Murteranin sjajno je ispratio jednu neopreznost u obrani Squarea. Oduzeo je loptu te je sigurno pospremio za gol, za izjednačenje. Da je božica Fortuna bila malo naklonjenija, mogao je Mudronja i do još kojeg pogotka, a kad god je bio u igri Mudronja je bio konstantna opasnost za obranu Dubrovčana.

Kristian Čekol je ponovno u užem izboru za igrača utakmice. Ne čudi to jer je još jednom kvalitetnom utakmicom Čeki potvrdio svoju dobru formu ovo proljeće. Centrimetri su dijeleli Čekola da se upiše među strijelce. Svi igrači na terenu, kao i okupljeno mnoštvo na tribinama, mogli su samo pogledom ispratiti jedan snažan Čekijev udarac koji je odsjeo na prečki. Šteta. Osim toga, Čekol je bio, sad već standardno, sveprisutan na terenu.

Tko je Poliklinika Milojević igrač utakmice protiv Squarea? To ostavljamo vama na odabir, a glasovanje traje do petka u 16:00 na našoj Facebook stranici.

Dinamo – to si ti!