Nažalost, porazom u Dubrovniku oprostili smo se od sezone 2021./2022. Square je u majstorici četvrtfinala slavio s 5:3 i osigurao mjesto u polufinalu.

Prije nego se posvetimo zaključivanju i analizi cijele sezone, vrijeme je za izbor za posljednjeg Poliklinika Milojević igrača utakmice u ovoj sezoni. Nedugo potom objavit ćemo i rezultate za Poliklinika Milojević igrača sezone, a sve na temelju vaših glasova.

Filip Novak jučer se istaknuo u redovima Dinama s još jednom dopadljivom utakmicom. Skupljao je iskustvo i rastao kroz sezonu, sve više uživajući povjerenje ekipe i trenera Đulvata. Sinoć je Nole opravdao njihova očekivanja i s dva fantastična pogotka držao Dinamo u igri. Posebno je upadljivo što je jedan gol postigao lijevom, a drugi gol desnom nogom. Osim golova bio je jedan od najaktivnijih i borbenijih igrača Dinama u Dubrovniku.

Mateo Mužar, baš kao i ostatak mlade Dinamove ekipe je osjetno podigao razinu svoje igre od početka sezone. Odigrao je Mužar dobru utakmicu koju je začinio i s još jednim pogotkom ove sezone. Lijepo se namjestio na udarac koji je fijuknuo uz vratnicu, protivnički golman je bio nemoćan.

Glasovati za svog Poliklinika Milojević igrača utakmice u majstorici protiv Squarea možete do petka u 20:00 na našoj Facebook stranici.

Dinamo – to si ti!