U posljednjem kolu redovnog dijela sezone 1.HMNL Futsal Dinamo gostuje kod Alumnusa u Sesvetama. Sve utakmice posljednjeg kola igraju se u petak, 2. travnja s početkom u 20 sati. S obzirom na to da se na Areni Sport prenosi utakmica između Novog Vremena i Universitasa, upitali smo povjerenika lige, Vox Nogomet (vlasnik prava prijenosa) i Alumnus (domaćin) smijemo li streamati utakmicu na našim kanalima.

Povjerenik i VoxNogomet su nam dali zeleno svjetlo, no Alumnus nije što, vjerujemo, znači da će utakmicu prenositi domaćini na svojem Facebook kanalu.

Svakako se nadamo da će domaćini prenositi tekmu jer bi bila šteta propustiti gradski derbi u kojem obje momčadi love što bolju poziciju pred doigravanje. Dinamo lovi drugo mjesto, a najniže možemo završiti na četvrtom.

Pobjedom protiv Uspinjače Gimke (6:5) osigurali smo nositeljsku poziciju u četvrtfinalu doigravanja. Ako u posljednjem…

Objavljuje Futsal DinamoSubota, 27. ožujka 2021.

Alumnus je trenutno šesti, a regularni dio sezone može završiti najviše na petom, a najniže na osmom mjestu ljestvice.

Stoga, postoje realne šanse da se ove dvije ekipe susretnu i u četvrtfinalu doigravanja.

Podsjetimo, u prvoj ovosezonskoj utakmici, Futsal Dinamo je nakon svladao Alumnus u Ciboni 3:1. Tekma je bila čvrsta i neizvjesna, a na kraju su Plavi slavili pogocima u finišu utakmice.

>> Dinamo nakon drame svladao Alumnus, za mirni kraj 2020.

Posljednje kolo igra se na Veliki petak u 20 sati, a više informacija o utakmici, i o tome hoće li se ista prenositi na društvenim mrežama, donosimo u narednim danima.

Posljednje kolo na Veliki petak

Dinamo – to si ti!