Futsal Dinamo svladao je Alumnus u Ciboni s 3:1. U utakmici u kojoj jako dugo nije bilo prevage s neke strane, presudio je Dinamov karakter na kraju utakmice.

Plavi su s nekoliko vrlo solidnih pokušaja iskušali na početku drugog golmana, ali pogodak je postigao tek Davor Kanjuh iz voleja na drugoj stativi nakon što ga je sjajno uposlio Mihovil Prgomet u 8.minuti.

Alumnus je imao nekoliko odličnih šansi i pokušaja, ali je u čak četiri navrata pogodio okvir gola u prvom dijelu.

U drugom dijelu obje ekipe pokušale su naći ritam ali sve do 29. minute nije bilo promjene rezultata. Tada je Alumnus napokon realizirao svoju šansu i preko Luke Davidovića je na drugoj stativi stigao do remija.

Dinamo se tu probudio i u nekoliko situacija je bio blizu pobjede. Do nje je stigao u 35. minuti kada je Prgomet sjajno skrenuo udarac Nikole Badrova.

Potvrdu je za Modre potvrdio je Badrov koji je dvije minute prije kraja postigao svoj prvijenac ove sezone. Alumnus je pokušao s golmanom-igračem, ali nije okrenuo susret.

> Sažetak utakmice

Pobjeda za mirni kraj 2020.

Futsal Dinamo je tako zabilježio važnu pobjedu za treće mjesto i mirni kraj 2020. godine. S ovom pobjedom Dinamo se okreće zimskoj stanci, a prvenstvo nastavljamo 15. siječnja domaćom utakmicom protiv Novog Vremena.

Utakmica je imala i humanitarni karakter, a o njemu više možete pročitati OVDJE.

Dinamo – to smo mi!