Nakon višemjesečne stanke, i dva odigrana online kviza, Dinamovi pub kvizovi vraćaju se gdje se osjećaju najugodnije – u birtije!

Idući Dinamov pub kviz održat će se 24. lipnja u Story baru na Poljanicama (Ul. V Poljanice 8) u zagrebačkoj Dubravi s početkom u 20 sati.

Specifičnost povratničkog Pub kviza je novi format natjecanja koji će, sigurni smo, povećati kompetitivnost i zabaviti natjecatelje do krajnjih granica.

Također, dolazak na kviz najavile su sve najjače ekipe dosadašnjih Pub kvizova. Najtrofejnija ekipa „Draganićka farma“, druga najtrofejnija ekipa i aktualni osvajači „Mlinka za Cicu“, zatim uvjerljivo najbolja ekipa u 2019. i prvaci sezone Nogometnih ikona 2019/20 „Anthony Tokpah“ (koji DPK igraju pod raznim imenima), domaća ekipa „Bratići“ (brončani iz Innotesca, 2019), „vječni treći“ „Christanval“, susjedi i jedina kviz ekipa sa službenim grbom „Spartak Trnava“, „Futsal Dinamo“, itd.

Nagrade su zagarantirane za prva četiri mjesta, te za osvajača “Lige za bedaka” (9. mjesto).

Prijaviti se možete na Facebook stranici Dinamovi pub kvizovi ili na broj telefona 098 17 44 325.

Priopćenje o novom sustavu natjecanja prenosimo sa stranice Dinamovi pub kvizovi:

NOVI SUSTAV NATJECANJA DINAMOVOG PUB KVIZA!

“Futsal doigravanje”, “Zambatin novčić”, “Final four”… i još puno toga novoga…

Danas Vam predstavljamo sustav natjecanja koji će po prvi put biti primijenjen 24.06. u Story bar na Poljanicama.

Naglašavamo, u odabiru sustava koji slijedi sudjelovali su i članovi dosad najredovitijih ekipa Dinamovih pub kvizova!

1. POLUVRIJEME – 20 pitanja, u najvećoj mjeri nešto lakših, uz nekoliko “selekcijskih”, onih koji rade razliku.

Prvih 8 ekipa nastavlja natjecanje u doigravanju po futsal principu dvoboja na ispadanje (1-8, 2-7, 3-6, 4-5) za 4 mjesta koja vode na Final 4!

U slučaju istog broja bodova dvije ekipe unutar prvih 8 (osim ako se radi o mjestima 4 i 5) za dobivanje startnog broja u doigravanju baca se “Zambatin novčić”!

U slučaju istog broja bodova tri ili više ekipe te u slučaju istog broja bodova u borbi za ulazak u doigravanje – igra se “Pripetavajuće pitanje”.

2. POLUVRIJEME – 10 pitanja, nešto težeg karaktera u odnosu na prvo poluvrijeme.

Ekipe u doigravanju igraju po navedenom “duel principu”, a one koje nisu ušle u doigravanje igraju za poredak, čak i za utješnu nagradu!

FINAL 4 – Igraju se “4 kruga pakla”. Svaki krug traje 3 minute, a zadaje se pitanje u formi nabrajanja. Primjer: Nabroji sve klubove 1. HMNL kojima je Matija Đulvat postigao pogodak!

Naravno, bit će uvijek zadan precizan broj točnih odgovora, a dodatnu napetost za stolovima donosi i davanje jednog negativnog boda za svaki netočan odgovor u nabrajanju.

S obzirom na to da se igra na zadano vrijeme, ekipa koja nastavi pisati po isteku vremena bit će kažnjena s -5 bodova.

Pobjednička ekipa DPK postaje ona s najvećim brojem bodova na Final fouru!

U slučaju X-a igra se pripetavanje sa zadanim vremenom od 2 minute.

Molimo Vas, u komentare slobodno napišite svoj osvrt, prijedloge ili kritike na ovaj novi sustav natjecanja!