Nakon jedne od najturbulentnijih sezona u povijesti Futsal Dinama, vrijeme je da se prigodno odužimo onima koji su svo ovo vrijeme bespogovorno bili uz svoj klub – Plavim prijateljima.

I ovim putem, želimo pozvati sve Plave prijatelje da nam se pridruže na večeri koju zaslužuju kao dio paketa kojeg su dobili prilikom priključivanja ovoj akciji. Pozivnice su vam svima poslane, pa dobro provjerite svoj e-mail. Ako slučajno niste primili pozivnicu, molimo vas da nam se javite povratno kako bi dobili sve potrebne informacije o mjestu i vremenu održavanja večere.

Plavi prijatelji Futsal Dinama – naši ljudi, naša snaga

Tko su točno Plavi prijatelji Futsal Dinama? Plavi prijatelj je svaki pojedinac ili ekipa s tribine, firme i obrti, udruge, ugostiteljski objekti i drugi lokali, cijele obitelji navijača Plavih ili svaka druga osoba koja vjeruje u viziju Futsal Dinama i koja s iznosom od 1.500 kuna godišnje želi pomoći i podržati rad svog kluba – javno ili anonimno.

Pomoć koju su Plavi prijatelji pružili funkcioniranju Futsal Dinama vidljiva je u financijskom izvještaju. No nama je puno bitnija ona podrška koja nije zapisana u brojkama. Vjera Plavih prijatelja u projekt Futsal Dinama je vjetar u leđa koji nam daju u trenucima kad pomislimo da smo na rubu.

Na kraju krajeva, u vremenima koja su nadamo se zauvijek iza nas, kad smo bili primorani igrati u dvorani bez publike na tribinama, upravo su Plavi prijatelji pokazali gdje leži snaga ovog kluba – u našim ljudima. Impuls kojeg su nam tada dali zauvijek ćemo pamtiti.

plavi prijatelj futsal dinamo

112

Ove sezone, brojač Plavih prijatelja zaustavio se na 112 imena. 112 puta vam hvala jer je ta brojka nakon ove turbulentne sezone veća nego one godine kad smo samu akciju i pokrenuli.

Personalizirane dresove ste dobili, godišnje ulaznice ste već iskoristili i bili naš šesti igrač kroz sezonu. Ako ste to htjeli, vaše ime je bilo istaknuto na plavom zidu na svakoj našoj domaćoj utakmici, kao i na virtualnom zidu na našoj web stranici. Preostalo nam je još samo zajedničko druženje na večeri vama u čast te se nadamo da se vidimo u što većem broju!

Plavi prijatelji 2022/2023

A ako ste pročitali ovu objavu do kraja, onda nam je drago što vas možemo obavijestiti kako smo na večeri pripremili par iznenađenja ekskluzivno za naše Plave prijatelje, ali o tome više na samoj večeri.

Također, na nadolazećoj večeri službeno ćemo krenuti s akcijom Plavi prijatelj za sezonu 2022/2023, pa ćete biti u prilici odmah produljiti svoje prijateljstvo!

>> Futsal Dinamo ima 101. Plavog prijatelja!

Dinamo – to si ti!