Prvi put u povijesti Futsal Dinamo igrat će finale prvenstva Hrvatske! Plavi su u ‘dvokoraku’ izbacili aktualnog prvaka Novo Vrijeme iz polufinala i u finalu će igrati s Olmissumom koji je nadvisio Square u dvije utakmice, oba puta s rezultatom 4:1.

Dinamo je u finalu, Dinamo će igrati Ligu prvaka!

Budući da je Olmissum u prvom dijelu prvenstva osvojio bod više od Dinama, Omišani će u finalnoj seriji imati prednost domaćeg terena. Finale se igra na tri pobjede.

Prve dvije utakmice finala igraju se u Omišu, a treća u Zagrebu.

Ako nakon tri utakmice ne dobijemo prvaka, četvrta se također igra u Zagrebu. U slučaju izjednačenog ishoda nakon četiri utakmice, potencijalna majstorica (peta utakmica) igra se u Omišu.

Prve dvije utakmice finala igraju se u Omišu. Prva u petak 19. svibnja, a druga u nedjelju 21. svibnja. Prva utakmica u Zagrebu (treća u seriji) igra se u petak 26. svibnja. Potencijalna četvrta utakmica igra se u Zagrebu u nedjelju 28. svibnja, a potencijalna majstorica (peta utakmica) u srijedu 1. lipnja.

Prva utakmica finala igra se u petak 19. svibnja u omiškoj dvorani Zrinjevac s početkom u 20:15 uz izravni prijenos na MaxSportu 1.

Pod dojmom atmosfere i energije iz Dvojke Doma sportova i utakmice protiv Novog Vremena, ne sumnjamo da će naši igrači u finalnu seriju ući maksimalno motivirani i fokusirani.

Cilj je u Omišu napraviti barem jedan ‘break’, po mogućnosti i oba, kako bismo u Zagrebu imali mogućnost osvajanja naslova pred najboljom publikom na svijetu.

No, o tom, potom.

Dečki, odmorite se, a onda prionite poslu.

Pred nama je prvo finale!

Dinamo – to si ti!