Futsal Dinamovi “pomlađeni juniori” i seniori odigrali su dvije trening utakmice protiv vinkovačke Aurelije. Druga juniorska momčad je svoje vršnjake svladala 5:0, a seniori drugu momčad 2.HMNL Istok 5:2 i na taj način su „osvetili“ Dinamove juniore koji su u nesretnom finalu prvenstva izgubili nakon penala.

>> Preokreti, dva cvrena kartona, karakter i poraz u finalu na penale!

Seniori su dominantno otvorili utakmicu i poveli preko Mihovila Prgometa na asistenciju Kristiana Čekola. Na 2:0 povisio je Jakov Mudronja iz odbijanca nakon udarca Tonija Vučkovića. Uslijedio je efektan gol Nikol Badrova koji se sjurio po desnoj strani i potkopao loptu u suprotni kut.

Aurelija je smanjila nakon lijepog pogotka Petra Pedića. Do kraja poluvremena Mudronja je zabio svoj drugi gol za 4:1 vodstvo Plavih.

Duje Dragun zabio je drugi pogodak za Aureliju, a konačni rezultat (6:2) postavili su Mateo Mužar i Mudronja svojim trećim pogotkom.

Ovo je bila trening-provjera Plavih pred prvu utakmicu četvrtfinala prvenstva Hrvatske koju igramo 17. travnja u 16 sati.

U uvertiri seniorske tekme, svoju trening utakmicu odigrali su i pomlađeni juniori koji su pobijedili vršnjake iz Vinkovaca 5:0. Pogotke za Plave zabili su Dominik Fotak, Ajdin Ridžal, Karlo Čabraja, Filip Vukelić i Ivano Rigljan.

Dvije pobjede Dinama protiv Aurelije

Dinamo – to si ti!