S obzirom na to da je gotovo cijeli svijet mobiliziran zbog pandemije koronavirusa koji uzrokuje bolest Covid-19, iznimno je bitno da u ovim teškim vremenima samoizolacije ne zapustimo svoje tijelo i da ostanemo aktivni, svakodnevno vježbajući u svojim domovima.

Naša Škola futsala nastavila je s treninzima odmah nakon što je Stožer civilne zaštite RH donio mjere ograničavanja kretanja i rada. Futsal Dinamo je svojim polaznicima još prije tri tjedna omogućio nastavak treniranja putem aplikacije Zoom.

Kao što možete vidjeti u priloženom videu, naši polaznici redovito treniraju uz budnu prismotru naših stručnih trenera te tako održavaju svoje zdravlje, ali i formu za sportske izazove koji ih očekuju nakon što pobijedimo pandemiju i vratimo se stvarima koje najviše volimo – Dinamovim utakmicama.

No, naša Škola je otišla korak dalje i nije stala samo na svojim polaznicima, već od idućeg tjedna krećemo i s programom treninga za sve članove kojima je fizička aktivnost u ovim teškim vremenima potrebnija.

Članovi kluba za iznos od 150 kuna mjesečno (što je značajno manje od cijene koju bi inače platili za ovakve programe) mogu se priključiti zajedničkim treninzima pod paskom naših stručnih trenerica, dok će roditelji naših polaznika, u sklopu cijele članarine koju plaćaju za svoju djecu, moći dva puta tjedno trenirati pod budnim okom naših domišljatih trenerica Melani i Petre koje se svakodnevno trude smisliti nove, zanimljive i kreativne načine treniranja uz, dakako, prilagođeni pristup svakoj dobnoj skupini.

Svi vi koji niste članovi, a želite iskoristiti ovu ponudu od koje će najviše benefita imati vaše zdravlje, omogućili smo brzo online učlanjivanje u klub putem jednostavnog ONLINE OBRASCA.

Više informacije o programima možete pronaći na službenoj Facebook stranici Škole ili na broj telefona (091 159 9040) voditeljice naše škole i kondicijske trenerice prve momčadi Doc. dr.sc. Petre Mandić, koja će osmišljavati i putem aplikacije Zoom voditi sve treninge naših polaznika.

Budite i ostanite zdravi!