Stubu po stubu…. i osmu godinu idemo gore! Tamo gdje se euforija kuje i snovi množe više nego na svim ostalim travnjacima, livadama i dvoranama skupa.

Dvije godine je Zagreb spavao bez da smo se usudili probuditi ga iz sna u koji smo davno s njim utonuli. Sad je vrijeme da se probudimo. Sad je vrijeme da još jednom ovdje, u Dinamovom drugom domu, preko cijelog Grada grmi njegovo ime.

Romansa je to od koje ne odustajemo i tradicija koju ne damo!

Kad zvijezde na nebu zasjaju….

DOĆI ĆU TI U SNOVIMA!

Svi na Šalatu!

_______________

Program na Šalati počinje u 18:15 utakmicom finala Trofeja Dinamo između Poliklinike Milojević i KTechnologiesa. Utakmica Futsal Dinamo – Šibenik 1983 počinje u 19:30, a u poluvremenu utakmice odigrat će se Superkup Oskar Kadrnka između KAB Studija i MNK Sasine.

Ulaznice za Šalatu možete kupiti na donjem ulazu, a cijena iste košta 50 kuna. Na ‘bijeloj’ tribini nalaze se Bad Blue Boysi.

Za sudjelovanje na Šalati potrebno je imati važeću COVID EU digitalnu putovnicu. Na ulazu u Šalatu bit će organizirano antigensko testiranje u iznosu od 50 kuna.

Tlocrt Šalata 2021

Trofej Dinamo se prenosi na YouTube kanalu Hrvatske nogometne televizije, a utakmica Futsal Dinamo – Šibenik 1983 (uključujući i Superkup Oskar Kadrnka) simultano na TV i YT kanalu HNTV-a.

> Osam stvari koje morate znati o osmoj Šalati.