Toni Vučković (23) od iduće sezone više neće nositi dres Futsal Dinama. Vučković napušta klub zbog akademskih razloga. Toni je apsolvent Geodetskog fakulteta u Zagrebu te će mu zbog povećanog obujma fakultetskih obaveza u posljednjoj godini studija biti teško pratiti režim treninga.

Toni nam se priključio na ljeto 2019., kao jedan od najperspektivnijih juniora iz Zadarske županije. U prvoj sezoni nastupao je za juniore kluba za koje je te sezone zabio više od 30 golova i bio je najbolji strijelac Dinama u toj kategoriji.

Od iduće sezone 2020./21. Vučković je, svojim talentom, karakterom i pristupom treninzima, zaslužio mjesto u prvoj momčadi kluba, a posebno ćemo pamtiti početak sezone 2021./22. kada je Šibeniku 1983 na Baldekinu zabio dva pogotka, a nekoliko kola kasnije Crnici čak četiri u 9:2 pobjedi Futsal Dinama. Vučković je iz kola u kolo dokazivao svoj talent i top u nogama, ali ga je teška ozljeda koljena spriječila da pokaže svoj puni potencijal.

Vratio se na parkete pred kraj šampionske sezone 2022./23., a u prošloj sezoni 2023./24. bio je, uz Matea Mužara i Nikolu Gudasića, naš najstandardniji igrač te je nastupio u svih 39 natjecateljskih utakmica u prošloj sezoni.

Toni je dio Futsal Dinama bio posljednjih pet godina, a za prvu momčad kluba upisao je ukupno 95 nastupa, zabio 10 pogodaka i zabilježio pet asistencija. S Futsal Dinamom je osvojio dva naslova prvaka Hrvatske i jedan Superkup, a nedavno je, s kolegama iz kluba i Sveučilišta u Zagrebu, postao svjetski sveučilišni prvak.

futsal dinamo sveučilište prvaci svijeta

futsal dinamo sveučilište prvaci svijeta

Toni, želimo ti, prije svega, sve najbolje u akademskoj karijeri, a potom i u futsalskoj. Pamtit ćemo tvoje golove, ali i način na koji si se ophodio s djelatnicima kluba, našim volonterima i navijačima, na čemu ti se neizmjerno zahvaljujemo. Vjerujemo da će nam se putevi ponovno sresti te da ćeš jednog dana zabilježiti i 100. nastup u svetom dresu.

Budi uz svoj Futsal Dinamo 

Dinamo – to si ti!