Izbornik hrvatske futsal reprezentacije Marinko Mavrović pozvao je tri igrača Futsal Dinama na predstojeće reprezentativno okupljanje. Riječ je o Kristianu Čekolu, Mateu Mužaru i Luki Periću, po prvi put kao igraču Futsal Dinama.

U mjesecu listopadu, Hrvatsku očekuju dvije utakmice kvalifikacija za nadolazeće Svjetsko prvenstvo u futsalu. U petak 7.10., Hrvatska će u Slavonskom brodu ugostiti Mađarsku, a u srijedu 12.10. reprezentacija će odigrati kvalifikaciju utakmicu protiv Izraela u Tel Avivu.

Država domaćin sljedećeg Svjetskog prvenstva tek se treba utvrditi, a Hrvatska svoj put prema Mundijalu započinje u glavnoj rundi kvalifikacija u skupini s Mađarskom i Izraelom. Nakon, ne sumnjamo, uspješnog prolaska skupine, uslijedit će i elitna runda kvalifikacija kao posljednji ispit za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

Od srca čestitamo igračima Futsal Dinama na još jednom pozivu u reprezentaciju! Naravno, stručnom stožeru i svim reprezentativcima želimo uspješan kvalifikacijski ciklus, da osiguraju dvije pobjede te da se svi u svoje klubove vrate neozljeđeni i spremni za nastavak prvenstva.

Ajmo Hrvatska!