Ovaj protekli vikend održan je Trofej Dinamo Črnomerec, po treći put u čast i spomen na Matu Čuljka. U sklopu Trofeja u popularnom Megatonu organiziran je bio i turnir za U11 ekipe, a na njemu je nastupila i Dinamova momčad.

Mate Čuljak bio je jedan od osnivača Futsal Dinama, a ujedno je bio i prvi trener Kluba pod kojim je ostvaren suveren ulazak u 1.HMNL. Upravo njemu u čast, svake godine krajem kolovoza na Črnomercu se održava Memorijalni malonogometni turnir Mate Čuljak.

A čast i dužnost da s kapetanskom trakom izvede mlade Dinamovce na teren na Trofeju Dinamo pripala je Antoniju Čuljku, Matinom sinu.

Uz njega, na teren su istrčali Franko Višnić, Petar Fabijanić, Roko Škorić, Filip Jurjević, Patrik Štefčić, Toma Kiš, Leon Koci, Lucijan Belušić i Franko Križ. S klupe ih je predvodio voditelj Škole futsala, trener Nikola Grgić.

Naši dečki su turnir završili na posljednjem mjestu u skupini. Bolji od nas su bili vršnjaci iz Futsal Gorice (1:2), Fotex Junajteda (1:11) i Uspinjače-Gimke (0:4).

Za Dinamo su na turniru zabijali Frano Višnić i Antonio Čuljak, čiji je pogodak uvršten kao jedan od trenutaka koji su obilježili Trofej Dinamo Črnomerec jer se nastavlja ‘loza’ sjajnih malonogometaša s Vrapča.

No bez obzira na rezultat, U11 ekipa prikazala je veliko htjenje te s nekoliko bravuroznih poteza pojedinaca dokazala da je naša klupska budućnost u sigurnim rukama.

Dinamo – to si ti!

>> Dva zlata i bronca za mlade Dinamovce na ljetnom kampu