(Foto: Alumnus)

Futsal Dinamo večeras u 20 sati igra utakmicu posljednjeg kola regularnog dijela sezone 2020/21 protiv Alumnusa u Sesvetama. Utakmica se od 20 sati prenosi na Facebook stranici domaćina!

No, utakmicu protiv Alumnusa malo ćemo staviti po strani.

Prije svega moramo još jednom čestitati našoj juniorskoj ekipi, koja je drugu godinu u nizu osvojila regionalno prvenstvo. Nakon 2:2 u prvoj utakmici, mladi Purgeri svladali su sa 6:3 gradske rivale Uspinjaču Gimku s kojima smo se susretali i prethodnih godina u finalima.

Pred Dinamovim juniorima sada je nacionalno prvenstvo koje se prošle godine nažalost nije održalo (na neslužbenoj završnici, u suorganizaciji Gimke i Aurelije, završili smo drugi).

Na završnom turniru osim Uspinjače očekuju nas Aurelija, Brod 035, Slatina, Afc Universitas, Heroji 2007 i Futsal Pula, a više informacija o završnici pratite na našim kanalima i kanalima Škole futsala.

Protiv Alumnusa možemo i u četvrtfinalu

Što se tiče našeg dvoboja protiv Studenata, situacija je sljedeća. S pobjedom smo sigurni treći, a možda i drugi. S porazom smo najmanje četvrti, a možda i treći.

Alumnus je s pobjedom najviše peti,  a s porazom najmanje osmi. To znači da postoje realne šanse da ćemo se s Alumnusom susresti i u četvrtfinalu prvenstva.

Prema međusobnim dvobojima protekle tri sezone, očekuje nas neizvjesni dvoboj i dva motivirana protivnika.

>> Dinamo – Alumnus: Statistika i tradicija su na strani Purgera

Dinamo – to si ti!